Ο πρίγκιπας Χάρι αρνείται να δεσμευτεί ότι θα παραστεί στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου αν προσκληθεί
1 year, 2 months ago
6

Ο πρίγκιπας Χάρι αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι θα παραστεί στην στέψη του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με απόσπασμα από συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV, στο οποίο λέει ότι το να σιωπά αναφορικά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν βοηθάει.

ΟΧάρι, ο νεότερος γιος του βασιλιά Καρόλου, έχει παραχωρήσει δύο συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα οι οποίες πρόκειται να προβληθούν πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο “Spare” την ερχόμενη εβδομάδα, όπου αναμένεται να περιλαμβάνονται περισσότερες επικρίσεις εναντίον της βασιλικής οικογένειας και των συμβούλων της.

Ερωτηθείς αν θα παραστεί στην στέψη (Σ.τ.Σ: το Μπάκιγχαμ έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου) σε περίπτωση που προσκληθεί, ο Χάρι απαντάει: “Πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τότε. Αλλά, ξέρετε, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, η μπάλα είναι στο γήπεδό τους. Υπάρχουν πολλά για να συζητηθούν και ειλικρινά ελπίζω να προτίθενται να καθίσουν και να τα συζητήσουν”.