Ο “Θανάσης” από το “Ευτυχισμένοι μαζί” έγινε μπαμπάς
3 years, 7 months ago
6

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Άρης Τσαπής που συστήθηκε στο κοινό μέσα από τον ρόλο του ως “Θανάσης” στη δημοφιλή σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί”.

Μπορεί τότε να ήταν μαθητής ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και ο μεσαίος γιος του “Διονύση Μαυροτσούκαλου” έγινε ο ίδιος πατέρας. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τα social media. H συντροφός του, Ειρήνη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Όσο για τον νέο μπαμπά, σε πρόσφατη συνέντευξη είχε μιλήσει για την σύντροφό του με τα καλύτερα λόγια: «Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί. Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία. Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαιριά στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη. Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017. Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια. Τώρα συγκατοικούμε. Είναι ο πρώτος μου έρωτας και έχω πάνω μου τατουάζ για εκείνη».

enikos.gr