Ο Θανάσης Ευθυμιάδης καθαρίζει τη μύτη του με κανατάκι και αλατόνερο
3 years, 5 months ago
6

Παραστατικός και ευρηματικός ο ηθοποιός που χρησιμοποιεί μόνο φυσικά μέσα για τον καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί σε ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής. Ο ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram πολύ συχνά μοιράζεται τις σκέψεις του αλλά και τους τρόπους που αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις. Στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που ζούμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram προτείνει τον πιο… φυσικό και ευρηματικό τρόπο για να καθαρίζουμε τη ρινική μας κοιλότητα σε βάθος από τα μικρόβια. Δεν παραλείπει δε να δώσει και χρήσιμες συμβουλές πώς θα έχουμε την καλύτερη δυνατή υγεία μετά τη χρήση μάσκας.

Έτσι λοιπόν στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει πάρει ένα παραδοσιακό κανατάκι με «ρουξούνι» στο οποίο έχει ρίξει χλιαρό αλατόνερο. Στη συνέχεια δείχνει ζωντανά πως μπορούμε να καθαρίσουμε τη μύτη μας. Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αναλυτικός στη διαδικασία.

Efthimiadis

«Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια) είναι ο καθαρισμός της ρινικής κοιλότητας.

Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας.

Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας, μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο.

Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο.

Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε)

Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτύσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου», γράφει στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεό του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Δείτε το βίντεο του ηθοποιού όπου δείχνει live την όλη διαδικασία

 

View this post on Instagram

 

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε) Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτυσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου 😁! #netipot #freebreathing #deepbreath #water #salt

A post shared by Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) on 

 

Ο ηθοποιός έχει δεχτεί δεκάδες μηνύματα και από αρκετούν επώνυμους – ανάμεσά τους η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ζέτα Δούκα, η Ναταλία Γερμανού οι οποίοι τον συγχαίρουν για την ανάρτησή του. Μάλιστα η Γερμανού του απαντά πως έκανε την όλη διαδικασία και ένιωσε τεράστια ανακούφιση. «Θανάση μου είσαι εξαιρετικός! Δεν φαντάζεσαι πόσο με βοήθησε σε 10 λεπτά «άνοιξαν» όλα», του έγραψε χαρακτηριστικά.

Natalia

Thanasis_Douka