Ο Τριαντάφυλλος θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου
3 years, 5 months ago
6

Στα χαρακώματα φαίνεται πως είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος. Η συνεργασία τους στο J2US τερματίστηκε με τον πιο άδοξο και επεισοδιακό τρόπο καθώς όπως είναι ήδη γνωστό η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δύο ημέρες μετά την αποχώρησή της από το J2US, μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, κατήγγειλε τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού και bullying.

Σήμερα το πρωί ο τραγουδιστής μέσω του δικηγόρου του απαντά στις κατηγορίες που δέχεται ο πελάτης του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής κινείται ήδη νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και τόνισε πως τα όσα υποστηρίζει δεν ισχύουν.

«Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει υποστεί αυτό το πράγμα και να μην κάνει μήνυση επί τόπου. Ο κ. Τριαντάφυλλος δεν είναι βίαιος χαρακτήρας. Αντιθέτως, οι μάρτυρες εκεί λένε το αντίθετο. Εγώ έχω λάβει εντολή από χθες από τον Τριαντάφυλλο να προχωρήσω σε εξώδικο γιατί όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να τα πάρει πίσω αλλιώς θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, όσο και σε αποζημίωση.

Τίποτα από τα όσα λέει δεν ισχύουν. Η Ευρυδίκη από τη μια κάνει λόγο για μπούλινγκ και από την άλλη για απόπειρα ξυλοδαρμού. Τι από αυτά έγινε; Είναι απλή λογική. Δεν επικοινωνήσαμε με την πλευρά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Θα κάνουμε το εξώδικο. Εμείς θα περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Εφόσον η συγγνώμη θα είναι δημόσια, η καταγγελία θα αποσυρθεί», ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

protothema.gr