Οδυσσέας Σταμούλης: Διαψεύδει όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα
8 months, 24 days ago
6

Ο Οδυσσέας Σταμούλης τοποθετήθηκε δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για όσα ανέφερε τις προάλλες ο Γιώργος Λιάγκας ότι μίλησε μαζί του και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Αν και δεν ανέφερε το όνομα του παρουσιαστή του «Πρωινού», τόνισε πως δεν έδωσε καμία συνέντευξη. Ταυτόχρονα έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους δημοσιογράφους που γράφουν διάφορα για εκείνον αλλά και το νεκρό παιδί του, να τον αφήσουν ήσυχο και να σεβαστούν το πένθος του.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή της 24ης Οκτωβρίου μίλησε για τον Οδυσσέα Σταμούλη και σχολίασε την κατάστασή του, μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου γιου του. Όπως είπε στην εκπομπή «Πρωινό», είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον ηθοποιό, στην οποία του αποκάλυψε κάποια πράγματα. Ανέφερε συγκεκριμένα, πως ο Οδυσσέας Σταμούλης αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε σκοπό να παίξει στο θέατρο, αλλά αναγκάστηκε. Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού, ανέφερε πως λαμβάνει καθημερινά υποστήριξη από ειδικούς, μετά την απώλεια του γιου του, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος «καταρρέει κυριολεκτικά».

Την ίδια στιγμή κάποια δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο ηθοποιός διώχθηκε από το θέατρο Αυλαία, ενώ σε κάποια sites όπως είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης, κυκλοφορεί μια ψεύτικη φωτογραφία με εκείνον και το παιδί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Σταμούλης, έγραψε:

Αθήνα
Πέμπτη 26/10/2023

Αγαπητοί δημοσιογράφοι,
Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα.
Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και τη τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία.
Εργάζομαι όπως θα συνεχίσω να εργάζομαι όπως εργάζεται κάθε άνθρωπος που ασκεί ένα επάγγελμα για να βιοποριστεί. Εκτός κι αν έχει λύσει τα ζητήματα της ζωής του…

Από την άλλη δεν είμαι μόνος μου,δεν ήμουν ποτέ μόνος, είχα και έχω δίπλα μου πολύ γερά στηρίγματα,αυτά προς γνώση μερικών που γέμισαν το κόσμο για την οικονομική μου κατάρρευση όπως και να σας ενημερώσω ότι μετά από τόσα χρόνια εργασίας κάτι κάναμε κι εμείς!
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους υπέροχους συναδέλφους μου που παίζουμε μαζί αυτή τη περίοδο στη παράστασή μας «Ένας Βλάκας και μισός» του Δημήτρη Ψαθά και που μαζί με εμένα και με όσα περνάω ταλαιπωρούνται κι αυτοί από ανακρίβειες και ασάφειες που ακούγονται και να τους πω ότι είναι πραγματική ΕΥΛΟΓΙΑ που υπάρχουν στη ζωή μου και που έχω τη τύχη να συνεργάζομαι μαζί τους!!

Η παράσταση στην οποία συμμετέχω είναι η παράσταση που συμμετείχα και κατά τη περίοδο του καλοκαιριού.
Όπως έρχονται κι άλλα πράγματα που θα κάνω καλλιτεχνικά και προς το παρόν δεν θα τα αποκαλύψω.
Μέσα σε όλα αυτά τα απίστευτα λοιπόν που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί θέλω να τονίσω ότι :
• Eίναι ΨΕΜΑ ότι έχω καταστραφεί οικονομικά.

• Είναι ΨΕΜΑ ότι διώχθηκε παράσταση από το θέατρο Αυλαία που παίζω για να μπει η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία συμμετέχω. Η δική μας παράσταση είναι κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ενώ των συναδέλφων ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
• Είναι ΨΕΜΑ η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε sites στο διαδίκτυο ότι είμαι εγώ και το παιδί μου ,αντιθέτως στη φωτογραφία εμφανίζεται ο αδερφός μου με τον ανιψιό μου.
• Είναι ΨΕΜΑ ότι έδωσα την οποιαδήποτε συνέντευξη στον οποιοδήποτε δημοσιογράφο του οποιουδήποτε μέσου.
Για όλα αυτά λοιπόν σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο .
Σεβαστείτε το πένθος μου.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

stam

Γιώργος Λιάγκας για Οδυσσέα Σταμούλη: Είναι σε τραγική κατάσταση, έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον Οδυσσέα Σταμούλη και σχολίασε την κατάστασή του, μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου γιου του.

Όπως είπε στην εκπομπή «Πρωινό», είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον ηθοποιό, στην οποία του αποκάλυψε κάποια πράγματα. Ανέφερε συγκεκριμένα, πως ο Οδυσσέας Σταμούλης αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε σκοπό να παίξει στο θέατρο, αλλά αναγκάστηκε. Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού, ανέφερε πως λαμβάνει καθημερινά υποστήριξη από ειδικούς, μετά την απώλεια του γιου του, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος «καταρρέει κυριολεκτικά».

«Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι ένας άνθρωπος, ένας πατέρας, που μας συγκλόνισε το καλοκαίρι που πέρασε, γιατί είναι ένας πατέρας, ο οποίος πληροφορήθηκε εξ’ αποστάσεως -γιατί το παιδί ήταν για διακοπές με τη μαμά μου- ότι ο γιος του πνίγηκε», είχε πει ο παρουσιαστής.

«Ένα παιδί 11 χρονών, που μπλέχτηκε το ποδαράκι του σε κάτι συρματόσχοινα σε μια σημαδούρα και πνίγηκε το παιδάκι. Ο Οδυσσέας Σταμούλης δεν ήταν παρών, επειδή ήταν ο άνθρωπος στη δουλειά του», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επικοινωνία τους, αναφέροντας: «Επειδή μίλησα μαζί του πριν δύο εβδομάδες κι είπαμε κάποια πράγματα. Είναι σε τραγική κατάσταση, να ξέρετε. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα επέλεγε να παίξει στο θέατρο, όμως η οικονομική δυσχέρεια, γιατί έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, τον αναγκάζει να παίξει στο θέατρο και να παίξει και σε μια κωμωδία. Σκεφτείτε ότι όλη τη μέρα είναι με υποστήριξη ψυχολογική. Μην πω πολλά άλλα πράγματα που μου είπε ο άνθρωπος, καθημερινά. Κυριολεκτικά καταρρέει. Και το βράδυ θα βρει δύναμη να πάει να παίξει κωμωδία για να βγάλει τα προς το ζην» και πρόσθεσε:

«Κι εγώ του ζήτησα να κάνουμε μια κουβέντα κι είπε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα. Και σαν πατέρας καταλαβαίνω και σαν άνθρωπος καταλαβαίνω. Δεν ήξερα τι να του πω, δεν ξέρω πώς είναι ένας γονιός να χάνει το παιδί του σε αυτή την ηλικία, δεν μπορώ να το φανταστώ. Ό,τι κι αν του έλεγα θα ήταν ψεύτικο κι ηλίθιο και χαζό και του το είπα. Ό,τι κι αν πεις, είναι μικρό σε έναν άνθρωπο που έχασε το παιδί του, σε έναν πατέρα που δεν θα ήθελε να δουλέψει, σε καμία περίπτωση. Ο άνθρωπος είναι χάλια, τον άκουσα και δεν βγαίνει η φωνή του, ήταν καταρρακωμένος. Μου λέει “κλαίω κάθε μέρα, δεν έχω σταματήσει να κλαίω, τόσους μήνες μετά”. Κι ο άνθρωπος αυτός βρήκε τη δύναμη να πάει στις πρόβες. 

Φοράει το κοστούμι του, τη γραβάτα του, το ωραίο του πρόσωπο, γιατί είναι κι ωραίος άνδρας και πάει να υποδυθεί τον χαρούμενο, γιατί θα παίξει κωμωδία. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η ζωή. Μου το είπε ξεκάθαρα. “Θα επέλεγα να μην παίξω, αλλά έχω τέτοιες οικονομικές δυσκολίες κι αναγκάζομαι να παίξω θέατρο”. Μου είπε και λεπτομέρειες, αλλά δεν νομιμοποιούμαι να τις πω», πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.