Ornella Muti: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και τις μπότες της στα 67 της – «Αυτή είμαι εγώ»
1 year, 3 months ago
6

Η Ornella Muti έδωσε την πιο ηχηρή απάντηση σε όσους κάνουν body shaming.

Η Ιταλίδα σταρ, στα 67 της χρόνια, δεν διστάζει να εμφανιστεί μόνο με τα εσώρουχά της και ψηλοτάκουνες μπότες αδιαφορώντας για την κριτική που ενδεχομένως να δεχθεί.

Σε βίντεο που ανέβασε η κόρη της Ornella Muti, Naike Rivelli, η σταρ βάφεται ενώ φορά μόνο τα εσώρουχά της και τις μπότες της. Όπως σημειώνει η Rivelli στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο: “Η μαμά Ornella Muti στα 67 της χρόνια. “Μαμά τι πιστεύεις για το body shaming;” Η απάντηση της μαμάς: “Τι με νοιάζει εμένα! Αυτή είμαι εγώ, γουστάρω αυτούς που με θέλουν έτσι!” Μπράβο μαμά! Αυτή είναι η στάση. Δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους! Το σημαντικό είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου”.

Kάποιοι από τους ακολούθους έσπευσαν να εγκωμιάσουν την Ornella για την εικόνα της. “Πιθανότατα είναι τόσο όμορφη γιατί δεν την νοιάζει αν την κρίνουν οι άλλοι. Μπράβο!”, “Η πιο όμορφη απ’ όλες”, “Συγχαρητήρια, πάντα νούμερο 1” ήταν μερικά από τα θετικά σχόλια αν και υπήρξαν και εκείνοι που είχαν αντίθετη άποψη επικρίνοντας τη σταρ για την επιλογή της να εμφανιστεί ημίγυμνη στο βίντεο της κόρης της.

Η σταρ στα 67 της παραμένει εντυπωσιακή. Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1955. Το 1994 είχε ψηφιστεί ως η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο σε μια παγκόσμια ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού “Class”. Εκτός από την ενασχόληση της με τον κινηματογράφο η Ornella Muti το 2008 δημιούργησε δική της σειρά κοσμημάτων και άνοιξε καταστήματα σε Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Ρίγα και Μόσχα. Τον Σεπτέμβριο του 2016 επισκεπτόμενη τη νήσο Σαχαλίνη ανακοίνωσε ότι διαθέτει πια και τη ρωσική υπηκοότητα.

Παντρεύτηκε δύο φορές, ενώ έχει τρία παιδιά και τρία εγγόνια.

instyle.gr