Pamela Anderson: «Κρίμα που δεν έβγαλε λεφτά από το sex tape με τον πατέρα μου» λέει ο γιος της
1 year, 2 months ago
6

Ο γιος της Pamela Anderson με τον πρώην σύζυγό της Tommy Lee εύχεται η μητέρα του να είχε επωφεληθεί από το διαβόητο sex tape των γονιών του.

Σήμερα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ της Pamela Anderson στο Netflix “Pamela: A Love Story” και ο γιος της, Brandon Thomas Lee, εμφανίζεται να δηλώνει “μακάρι να είχε βγάλει λεφτά από αυτό. Θα είχε βγάλει εκατομμύρια αν απλώς είχε υπογράψει το χαρτί. Αντιθέτως, έμεινε άπραγη να βλέπει την καριέρα της να εξανεμίζεται. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της χρωστούσε”

Ο 26χρονος γιος της Pamela Anderson φέρεται να ανακαλεί τις κακές εμπειρίες που είχε στην εφηβεία του, καθώς μεγαλώνοντας είχε να αντιμετωπίσει τα πικρόχολα σχόλια των συνομηλίκων του, ενώ ο Brandon ομολογεί ότι έπρεπε να έχει αμυντική στάση.

Όταν ήμουν παιδί, πάντα πίστευα ότι όλοι ήξεραν πράγματα για εμένα και για την οικογένειά μου που δεν θα έπρεπε κανονικά να γνωρίζουν και πως όλοι είχαν αυτό το μικρό βρώμικο μυστικό για την οικογένειά μου” είπε ακόμη ενώ πρόσθεσε: “Θυμάμαι στο σχολείο πως αν κάποιος ανέφερε τη μαμά μου, θα τσακωνόμουν. Ήμουν έτοιμος να ξεσπάσω με οργή”

Όμως, και ο άλλος γιος του πρώην ζευγαριού, ο Dylan, έχει την ίδια άποψη με τον αδελφό του για το sex tape των γονιών τους, λέγοντας πως η μαμά του επέλεξε να μην βγάλει λεφτά από αυτό επειδή έβαζε πάντα πρώτη την οικογένειά της.

Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε βγάλει λεφτά από αυτήν την ταινία” φέρεται να είπε ο 25χρονος Dylan, ενώ συνέχισε λέγοντας: “Αλλά οι άνθρωποι έβγαλαν εκατομμύρια δολάρια και εκείνη είπε “όχι” επειδή νοιαζόταν να είναι καλά 100% η οικογένειά της και να είμαι εγώ καλά.”

Η 55χρονη Anderson φέρεται να λέει στο ντοκιμαντέρ ότι ποτέ δεν θα έβγαλε λεφτά από την κλεμμένη ταινία, ούτε για ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Το μοντέλο του Playboy και ο Lee γύρισαν το sex tape λίγο μετά που παντρεύτηκαν το 1995. Η ταινία εκλάπη από το χρηματοκιβώτιό τους από έναν υπάλληλο που έκανε ανακαινίσεις στο σπίτι τους και το βίντεο διέρρευσε στο Διαδίκτυο χωρίς την άδειά τους.

instyle.gr