Η Paris Hilton μπορεί να μοιράζεται τον φαινομενικά τέλειο τρόπο ζωής της με τους θαυμαστές της για πάνω από μια δεκαετία, όμως δεν φοβάται να αποδείξει ότι δεν είναι πάντα έτσι.

Τα τελευταία χρόνια, έχει μάθει να μοιράζεται περισσότερες πτυχές του εαυτού της, οι οποίες δεν είναι πάντα τόσο λαμπερές και κοριτσίστικες, όπως αυτές που την έκαναν διάσημη.

Η ίδια έχει μιλήσει για την κακοποίηση που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας, ενώ έχει μοιραστεί στιγμές από όταν ζούσε μακριά από το της στο σπίτι της και τις κάμερες.

Η σταρ κυκλοφόρησε το podcast της στο iHeartRadio, This is Paris, τον Φεβρουάριο του 2021 και σε ένα κλιπ που μοιράστηκε στο Instagram της, δημοσίευσε μία μια εντελώς διαφορετική πλευρά της.

Εμφανίζεται μιλώντας στην κάμερα από ένα σημείο του σπιτιού της που αποδεικνύει ότι ακόμη και οι πλούσιοι και οι διάσημοι δεν μπορούν πάντα να κρατούν τα σπίτια τους τακτοποιημένα και αστραφτερά.

Στο βίντεο εμφανίζεται με το συνηθισμένο Barbiecore look της, φορώντας ένα ροζ, πλεκτό ζιβάγκο, ενώ έχει προσθέσει εφέ με λάμψεις.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της, ήταν τα πράγματα που βρίσκονταν πίσω από την Paris.

Αν και δεν γνωρίζουμε σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού της έχει τραβηχτεί το βίντεο, φαίνεται να έχει αρκετούς διαδρόμους, ενώ πίσω της βρίσκονται κούτες, ρούχα και βαλίτσες.

Παρόλο που η Paris Hilton έχει αρκετά σπίτια, το 2021 αγόρασε μία έπαυλη αξίας 8 εκατομμυρίων δολλαρίων στην παραλία La Costa στο Μαλιμπού, όπου ζει με τον σύζυγό της Carter Reum.