Πέτρος Φιλιππίδης: Το αστρονομικό ποσό με το οποίο πωλήθηκε η πολυτελής μεζονέτα του
1 year, 2 months ago
6

Με τα χρήματα αυτά ο ηθοποιός πλήρωσε ένα μεγάλο μέρος των χρεών σε τράπεζα και δημόσιο τομέα.

Εκτός από τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο ηθοποιός έχει να αντιμετωπίσει και τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με τον Alpha, o Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, προχώρησαν στην πώληση της τριώροφης πολυτελούς μεζονέτας τους στο Παλαιό Ψυχικό. Kατά τις ίδιες πληροφορίες, η εν λόγω οικία πωλήθηκε το καλοκαίρι του 2022, λίγο μετά την άρση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού έναντι 1.200.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα ο Πέτρος Φιλιππίδης κατάφερε να αποπληρώσει μεγάλη μερίδα των χρεών του στην τράπεζα και τον δημόσιο τομέα

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, μεγάλο τμήμα του ποσού αυτού, δηλαδή 900.000 ευρώ, δόθηκε σε χρέη της οικογένειας, όπως σε στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια.

Ο ηθοποιός είχε αγοράσει αυτό το σπίτι το 2005 με στεγαστικό δάνειο. Τότε, ο ηθοποιός είχε καταβάλει 657.473 ευρώ, με τις 457.473 να είναι δάνειο, κάτι που είχε μοιραστεί δημόσια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μείνει εκτός φυλακής, τουλάχιστον μέχρι την έφεση και την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό που καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας σε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού.

Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου, μετά το τέλος της εκδίκασης στο Μικτό Ορκωτό της Αθήνας κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο ηθοποιός μίλησε σε δημοσιογράφο του σταθμού και και βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει που είναι ελεύθερος απάντησε: «Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν, ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα».