“Ζω ακόμα με τα χρήματα που έβγαλα στο Ευτυχισμένοι Μαζί – Επαιρνα 3.000 ευρώ σε μια ημέρα”
3 years, 6 months ago
6

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη είναι μία από τις ηθοποιούς που μπήκαν στα νέα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κάνει πολλές δουλειές στο θέατρο και στην τηλεόραση στο παρελθόν, και όλοι θυμόμαστε την συμμετοχή της στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί. Αυτό που όμως δεν γνωρίζαμε ήταν πόσα χρήματα έπαιρνε σε αυτή τη σειρά, η οποία φαίνεται ότι πλήρωνε καλά τους ηθοποιούς της

Η ίδια μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου και αφού μίλησε για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, έκανε μια αποκάλυψη για τα χρήματα που έπαιρνε τότε στο Ευτυχισμένοι Μαζί. Μάλιστα, τόνισε ότι ακόμα ζει με αυτά τα χρήματα.

Είπε για τις Άγριες Μέλισσες

“Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κος Χαρίτος, κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από τη χαρά μου. Μου είπε “σε θέλω για ένα ρόλο περίπου 40 επεισόδια, μέσα στη φυλακή, το μόνο που θα σου ζητήσω είναι να βάψεις τα μαλλιά σου”, δεν υπήρχαν πολλές ξανθιές εκείνη την εποχή στην Ελλάδα.

Έχουμε μια σχέση μάνας και κόρης. Είναι πολύ συγκινητικό ότι μια μέρα που με βλέπει να κρατάω στα χέρια μου την Αγία Γραφή χωρίς να ξέρω να διαβάζω, μου λέει θα σε μάθω εγώ γράμματα. Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι ο διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος κατά τ’ άλλα Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη περνάει πολλά βασανιστήρια, απομόνωση, την καταβρέχουν, την δέρνουν… ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Έχει πολύ έντονες σκηνές. Πιστεύω ότι μετά από πολλά, το καλό θα νικήσει.

Και εγώ, όταν θα μάθετε για ποιο λόγο είμαι μέσα, θα δείτε ότι δεν είμαι ένας κακός άνθρωπος αλλά ότι είχα κάποιο δίκιο σε αυτό κρίμα που έκανα”.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Για το Ευτυχισμένοι Μαζί

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της εξομολόγησής της ήταν όταν μίλησε για τη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί με τον Γιάννη Μπέζο στην οποία είχε συμμετάσχει και μάλιστα τότε πληρωνόταν πολύ καλά.

“Τα χρήματα στο Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν πάρα πολύ καλά, αν σκεφτείς ότι από αυτά τα χρήματα ζω ακόμα. Τότε έπαιρνα 1,000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο, αλλά μπορεί σε μία μέρα να τελείωνα 3 επεισόδια“, λέει η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

ευτυχισμένοι μαζί