Robbie Williams: Αποκαλύπτει τα μυστικά της κρεβατοκάμαράς του – «Δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο»
1 year ago
6

Ο Robbie Williams και η σύζυγός του Ayda Field παραδέχτηκαν ότι δεν κάνουν σχεδόν ποτέ σεξ.

Ο 49χρονος popstar απέδωσε την έλλειψη λίμπιντο στο γεγονός ότι σταμάτησε να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης, οι οποίες επιδείνωσαν την κατάθλιψή του.

Σε μια κοινή συνέντευξη, το ζευγάρι επέμεινε ότι είναι “στην ίδια σελίδα” όσον αφορά στην οικειότητα και είναι ικανοποιημένοι με την έλλειψη… δραστηριότητας στην κρεβατοκάμαρα.

Ο Robbie δήλωσε στη Sun: “Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά το γάμο. Έτσι είναι τα πράγματα. Έπαιρνα τεστοστερόνη για ένα διάστημα, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Απέκτησα αυτούς τους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με θυρωρό. Δεν ήταν καλή εμφάνιση.

Αλλά το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο- γινόταν συνέχεια. Ήμασταν αχόρταγοι. Δείχνει όμως πόσο πολύ γουστάραμε ο ένας τον άλλον, γιατί όταν έπαιρνα τεστοστερόνη, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας από τον άλλον. Μου λείπει αυτό. Ήταν μια διασκεδαστική περίοδος. Μερικές φορές τώρα, όμως, η Ayda θα γυρίσει προς το μέρος μου στον καναπέ και θα μου πει: “Πρέπει να κάνουμε σεξ”, κι εγώ κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλά σηκώνω τους ώμους. Οπότε, ξέρεις, μερικές φορές προσπαθούμε.

Η 43χρονη ηθοποιός, η οποία παντρεύτηκε τον popstar το 2010, κατέληξε: “Η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της αγάπης. Είμαστε ευτυχισμένοι.”

instyle.gr