Russell Crowe: Η μεταμόρφωσή του σε εξορκιστή ιερέα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας
1 year, 2 months ago
6

Ο Russell Crowe πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ που είναι σίγουρο ότι θα έχει απήχηση στους λάτρεις του είδους.

Tο έργο που θα παίξει ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει τίτλο «The Pope’s Exorcist», και για τις ανάγκες της ταινίας αυτής το καλοκαίρι ο Russell Crowe, βρέθηκε στη Ρώμη . Μαζί του ήταν και η σύντροφός του Britney Theriot, σήμερα πλέον σύζυγός του, και τα παιδιά του και παρόλες τις υποχρεώσεις του βρήκε χρόνο να κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ρώμης και να απολαύσουν όλοι μαζί τον καλοκαιρινό ήλιο της Αιώνιας Πόλης, ως απλοί τουρίστες.

H ταινία ασχολείται με τη ζωή και το έργο του πατέρα Amorth. Ο π. Amorth, ο οποίος πέθανε το 2016 σε ηλικία 91 ετών, έγραψε δύο βιβλία που περιγράφουν φρικτές ιστορίες δαιμονικής κατοχής.

Ο επίσημος εξορκιστής για την επισκοπή της Ρώμης π. Amorth (Gabrielle Amorth) ονομάστηκε Κοσμήτορας των Εξορκιστών και λέγεται ότι διεξήγαγε 80.000 εξορκισμούς σε μια περίοδο 30 ετών. Ο θάνατός του προκάλεσε εθνικό πένθος στην Ιταλία, όπου υπολογίζεται ότι 500.000 άνθρωποι επισκέπτονται έναν εξορκιστή κάθε χρόνο.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Julius Avery, γνωστός για το «Overlord», ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι Evangelos Spiliotopoulos, του «Unholy», Chuck MacLeen, Michael Petroni, Chester Huchins και R. Dean Mac Cary.

Στην ταινία θα παίξει ακόμη, ο Ralf Inerson, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλές δημοφιλείς παραγωγές, όπως το «Witch» και το «Green Knight».

instyle.gr