Russell Crowe: Ο «Μονομάχος» και η σύντροφός του «έφαγαν πόρτα» σε γνωστό εστιατόριο λόγω dress code
1 year, 2 months ago
6

Ο Russell Crowe, έπεσε θύμα… dresscode καθώς δεν έγινε δεκτός μαζί με τη σύντροφό του Britney Theriot, σε γνωστό εστιατόριο της Αυστραλίας. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι δεν εξυπηρετήθηκε γιατί δεν πληρούσε τον ενδυματολογικό κώδικα του καταστήματος.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο διάσημος σταρ και η σύντροφός του, έφτασαν στο Mr. Miyagi, ένα ιαπωνικό εστιατόριο στη Μελβούρνη, φορώντας τα ρούχα με τα οποία είχαν παίξει τένις λίγη ώρα πριν.

Ωστόσο, το κατάστημα εστίασης έχει αυστηρή πολιτική dress code που απαγορεύει τα ρούχα εργασίας, τα καθημερινά ρούχα και τις σαγιονάρες. Παρόλο που ένας υπάλληλος του εστιατορίου δεν αναγνώρισε τον Russell Crowe, η διεύθυνση του καταστήματος τον υπερασπίστηκε, αναφέροντας ότι κανένας δεν είναι υπεράνω των κανόνων.

Ο Christian Clay, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει όλους ισότιμα, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση. Πρόσθεσε ότι η πολιτική του ενδυματολογικού κώδικα του εστιατορίου δεν είναι παράλογη και ότι ο ίδιος δεν θα προσπαθούσε να πάει σε ένα πολυτελές εστιατόριο με σαγιονάρες και σορτς.

Το εστιατόριο απευθύνθηκε ωστόσο στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και καλωσορίζοντάς τον να τον επισκεφθεί ξανά.

Έγραψε συγκεκριμένα:

Κατά την τελευταία σας επίσκεψη φαίνεται ότι ξεκινήσαμε στραβά. Μετά από πολύ προβληματισμό για το τι συνέβη, κάναμε μια μόνιμη αλλαγή στο dress code μας.

Θα χαρούμε να σας δούμε ξανά στο μέλλον, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον κύριο Μιγιάγκι.

❤️

Μr. M. @russellcrowe

Το περιστατικό όπως ήταν επόμενο έγινε viral, μετά και τη σατιρική θέση που πήρε το εστιατόριο για το ζήτημα που δημιουργήθηκε, ενημερώνοντας την πολιτική του κώδικα ενδυμασίας στο Instagram, με μια πινακίδα που έγραφε: «Ντύσου smart casual, εκτός αν είσαι ο Ράσελ Κρόου, τότε φόρα ό,τι να ‘ναι».