Russell Crowe: Το τρυφερό μήνυμα της πρώην συζύγου του για τα 59α γενέθλιά του… και την 20ή επέτειο του γάμου τους παρά το διαζύγιο
1 year, 19 days ago
6

Η Danielle Spencer προφανώς έχει διατηρήσει στενή σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Russell Crowe, παρά τον χωρισμό τους πριν από 11 χρόνια.

Η 53χρονη ηθοποιός, που έχει δύο γιους με τον Χολιγουντιανό σταρ, έκανε ένα τρυφερό αφιέρωμα στον Russell Crowe για τα 59α γενέθλιά του, που συμπίπτουν με την επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 και σήμερα θα γιόρταζαν 20 χρόνια γάμου αν είχαν παραμείνει παντρεμένοι.

“Πριν από 20 χρόνια, παντρεύτηκα τον πατέρα των αγοριών μου” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιελάμβανε μια σπάνια, προσωπική φωτογραφία του ηθοποιού με τους γιους του όταν ήταν παιδιά.

Αν και δεν είναι πια η επέτειός μας, είναι ακόμη τα γενέθλια αυτού του τύπου. Χρόνια πολλά Russell Crowe.” πρόσθεσε.

H Danielle έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μοναδική σχέση της με τον πρώην της και για το πώς είναι συγκηδεμόνες των έφηβων γιων τους, Tennyson, 16 ετών, και Charles, 19 ετών.

Η τραγουδίστρια δήλωσε στην Daily Mail Australia στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Russell, “Poker Face” στο Σίδνεϊ, ότι εξακολουθούν να είναι πολύ φίλοι και “τα λένε όταν μπορούν.”

“Τα λέμε όταν μπορούμε. Είμαστε μια διαιρεμένη οικογένεια, οπότε όταν μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον, αυτό είναι υπέροχο”, εξήγησε. “Αλλά εγώ έχω τη ζωή μου και εκείνος έχει τη ζωή του”, πρόσθεσε.

Η Danielle και ο Russell, που γνωρίστηκαν το 1989 στα γυρίσματα της ταινίας “The Crossing”, παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2003 στη φάρμα του σταρ στη Νέα Νότια Ουαλία. Χώρισαν το 2012 ενώ το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2018.

Το 2015, ο Russell έγινε διεθνώς πρωτοσέλιδο όταν δήλωσε στους Sunday Times ότι δεν απέκλειε τη συμφιλίωση με την Danielle.

“Αγαπώ την Danielle Spencer από το 1989 -αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει- και αυτό είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που την κοιτάζω και λέω: Πώς απέτυχε αυτό; Ακόμη δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί τα συναισθήματά μου γι’ αυτήν δεν άλλαξαν ποτέ”, δήλωσε ο Russell.

Αλλά μιλώντας στο Sunday Style τον Απρίλιο του 2015, η Danielle απέρριψε τις προτάσεις για συμφιλίωση και είπε ότι δίνει προτεραιότητα στα παιδιά. Ο αστέρας του Gladiator βγαίνει τώρα με την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό Britney Theriot.

instyle.gr