Shakira: Σφουγγαρίζει το πάτωμα φορώντας 12ποντα και τραγουδά “ίσως σκοτώσω τον πρώην μου…”
1 year, 2 months ago
6

Ανάμικτα συναισθήματα προκάλεσε η Shakira με το νέο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φορά ψηλοτάκουνες μπότες και σφουγγαρίζει το πάτωμα, τραγουδώντας στίχους από το ομότιτλο soundtrack της ταινίας “Kill Bill”.

Η Λατίνα σουπερστάρ επέλεξε ως μουσική υπόκρουση του βίντεό της το τραγούδι της SZA “Kill Bill”, ενώ στους στίχους που τραγουδά παράλληλα ομολογεί ότι “μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου, δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Η νέα του κοπέλα είναι η επόμενη, πώς έφθασα εδώ; Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου, τον αγαπώ ακόμη, καλύτερα στη φυλακή παρά μόνη…”.

Και μπορεί κάποιοι ακόλουθοι να έσπευσαν να εκφράσουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους, υπήρξαν άλλοι που εξέφρασαν την ανησυχία τους και σχολίασαν ότι η Shakira δίνει μεγαλύτερη σημασία στον Gerard Piqué και την Clara Chía.

Πρέπει να δει ψυχολόγο. Χρειάζεται βοήθεια. Και δεν το λέω με τη μορφή επίθεσης ούτε θέλω να ρίξω δηλητήριο. Η επαγγελματική βοήθεια μερικές φορές είναι απαραίτητη“, “Σε παρακαλώ γίνε πάλι ο εαυτός σου, αρρωσταίνεις”, “Απαίσιοι στίχοι, είναι εκτός ελέγχου”, “Δεν μου αρέσει… δίνει υπερβολική σημασία στον νυν σύντροφο του πρώην της… και αυτός που είναι ένας κλόουν με μια σταλιά μυαλό μοιάζει με τον τέλειο και αξέχαστο… πολύ ατυχής επιλογή θέματος”, “το παράκανε”, “το ίδιο σκέφτομαι, χάνει τον εαυτό τους καθώς επικεντρώνεται σε άλλους. Αυτό ποτέ δεν είναι καλό! μπορεί να ωριμάσει και να μάθει πολλά για τον εαυτό της να στραφεί μέσα της, αλλά κάνει το αντίθετο αυτή τη στιγμή. Μακάρι να βρει τον εαυτό της ξανά και να προχωρήσει μπροστά!” είναι μόνο μερικά από τα σχόλια αν και οι φανατικοί θαυμαστές της την υπερασπίζονται με μανία γράφοντας πως κάθε χωρισμός είναι επώδυνος ιδίως έπειτα από 12 χρόνια και δύο παιδιά.

instyle.gr