«Σεισμό» στο Instagram προκάλεσε η Κένταλ Τζένερ – Βγήκε τόπλες και τους «τρέλανε» όλους (βίντεο) Δημοσίευσε μια σειρά από σέξι αποσπάσματα που την έδειχναν να ποζάρει με εσώρουχα
1 year, 2 months ago
6

«Σεισμό» στο Instagram, προκάλεσε η Κένταλ Τζένερ, καθώς χάρισεμοναδικές στιγμές στους 276 εκατομμύρια followers της, όταν ανέβασε βίντεό της στο οποίο εμφανίζεται τόπλες.

Το 27χρονο σουπερμόντελ δημοσίευσε μια σειρά από σέξι αποσπάσματα που την έδειχναν να ποζάρει με εσώρουχα.

Τα βίντεο με τις selfie της Τζένερ τραβήχτηκαν στην κρεβατοκάμαρά της και έμοιαζαν σαν να είχε μόλις επιστρέψει από νυχτερινή έξοδο.

Με τα πυκνά μαλλιά της να πέφτουν, η Κένταλ ποζάρει αισθησιακά μπροστά από έναν καθρέφτη, καθώς καλύπτει το στήθος της με το ένα χέρι.

Η μελαχρινή καλλονή έδειξε όλο της το σώμα, από το επίπεδο στομάχι με τους σχηματισμένους κοιλιακούς μέχρι τα καλλίγραμμα πόδια της.

 

Η ανάρτηση της Κένταλ έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε τους θαυμαστές να αναρωτιούνται για τον πρώην φίλο της Κένταλ, Ντέβιν Μπούκερ.

«Πώς ο Ντέβιν Μπούκερ έπνιξε αυτή τη σχέση;» αναρωτήθηκε ένας follower.

Η Τζένερ χώρισε αθόρυβα τους δρόμους της με τον αστέρα του NBA τον Οκτώβριο, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή τα προγράμματά τους ήταν πολύ απαιτητικά.

Μια πηγή δήλωσε στο People: «Και οι δύο έχουν απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή με τις καριέρες τους».

 pronews.gr

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε: «Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και εύχονται μόνο τα καλύτερα».