Σμαράγδα Αδαμοπούλου – Λευτέρης Χαρίτος: Σαρωτικός έρωτας
10 months, 24 days ago
6

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και η ηθοποιός Σμαράγδα Αδαμοπούλου είναι εδώ και λίγους μήνες ζευγάρι και όλα δείχνουν ότι ζουν ένα φλογερό ειδύλλιο.

Οκαταξιωμένος σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος υπογράφει σκηνοθετικά τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα», ζει εδώ και περίπου επτά μήνες έναν σφοδρό έρωτα. Η γυναίκα που τον έχει συνεπάρει είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός Σμαράγδα Αδαμοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών».

Αν και το πρώτο διάστημα οι δυο τους κρατούσαν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους, από τον περασμένο Φεβρουάριο επέλεξαν να είναι πιο χαλαροί βγαίνοντας σε καλλιτεχνικά στέκια, ενώ την περασμένη Τρίτη βρέθηκαν στην απονομή των Βραβείων Ιρις 2023 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, της οποίας πρόεδρος είναι ο Λ. Χαρίτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η γνωριμία τους έγινε σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους υπήρξε αναπάντεχος. Τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση του Λ. Χαρίτου με την επί 14 χρόνια σύντροφό του και καταξιωμένη ηθοποιό Μαρκέλλα Γιαννάτου αποδείχθηκαν αξεπέραστα. Σε ένα τέτοιο φόντο, η δυνατή χημεία ανάμεσα στον σκηνοθέτη και τη Σ. Αδαμοπούλου λειτούργησε ως καταλύτης. Με σεβασμό και ειλικρίνεια, ο Λ. Χαρίτος και η Μ. Γιαννάτου ξεκαθάρισαν την κατάσταση, κρίνοντας από κοινού ότι έχει έρθει η στιγμή για να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ενδεικτικό της καλής σχέσης που διατηρούν, όχι μόνο για χάρη του παιδιού, που απέκτησαν πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου, είναι το γεγονός ότι συνεργάζονται στη νέα σειρά που σκηνοθετεί ο Λ. Χαρίτος με τίτλο «Μάγισσα». Και οι δύο είναι άριστοι επαγγελματίες και δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, αφού τρέφουν θαυμασμό και καλλιτεχνική εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

Από την άλλη, η Σμ. Αδαμοπούλου, με αργά και σταθερά βήματα, κατακτά τους στόχους της. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Πράξη 7», καθώς και από το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση «Ηοmmage», ενώ στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει και στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος».

real.gr