Σούσουρο με τον Σάββα Πούμπουρα: Ντύθηκε «Μπισμπίκης» και χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Καρναβάλι της Ιεράπετρας
1 year, 1 month ago
6

Το βίντεο του Σάββα Πούμπουρα που έγινε viral αμέσως.To βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα Tik Tok και τον δείχνει να χορεύει ένα πολύ γνώριμο μας ζεϊμπέκικο όπως είχε λογικό έχει πάρει χιλιάδες Likes και κοινοποιήσεις από την στιγμή που ανέβηκε.

Το βίντεο του Σάββα Πούμπουρα που έγινε viral αμέσως

Τρελό γέλιο με το τρολάρισμα του Σάββα Πούμπουρα στο καρναβάλι της Ιεράπετρας όπου τρόλαρε μέχρι “θανάτου” το ζευγάρι Βανδή- Μπισμπίκη, χορεύοντας ακριβώς ίδια το ζειμπέκικο του Βασίλη και αναπαριστώντας όλο το σκηνικό που έγινε εκείνο το βράδυ σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ντύθηκε Μπισμπίκης ο Σάββας Πούμπουρας

Ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε μάλιστα, να μεταμφιεστεί σε… Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω της πρόσφατης εμφάνισής του στην πίστα, δίπλα στη Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή που τραγουδούσε η αγαπημένη του και αφού χόρεψε ζεϊμπέκικο, της έδωσε ένα φιλί. Τον χορό του μιμήθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας στο καρναβάλι της Ιεράπετρας, ακριβώς έξω από το δημαρχείο, ενώ ένας άλλος άνδρας, ντυμένος Δέσποινα Βανδή του τραγουδούσε.

 

Καταχειροκρότησε ο κόσμος τον Σάββα Πούμπουρα

Ο παρουσιαστής χόρεψε, με τον κόσμο γύρω του να τον χειροκροτά, ενώ στη θέση των λουλουδιών, υπήρχαν χαρτόκουτα, τα οποία δεν δίστασε να κλωτσήσει, όπως ακριβως έκανε ο ηθοποιός με τα πανέρια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου βρέθηκε.

 

Μάλιστα, στη συνέχεια, η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι.

Ο χορός του Σάββα Πούμπουρα ανέβηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη του TikTok και από τη στιγμή εκείνη, έχει γίνει viral.

Πώς να μη γίνει viral ένα τέτοιο βίντεο που χαρίζει τόσες στιγμές γέλιου; Απολαυστικός ο Σάββας! Μπράβο του που το τόλμησε. Δείχνει πόσο χιούμορ έχει.

Ενώ να θυμίσουμε και την ερμηνεία του Νίκου Μουτσινά…