Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»
1 year, 3 months ago
6

Για την φυσική εξέλιξη της εμφάνισής της και τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή «Πρωινό μας».

 

Αρχικά, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Κάποια τραγούδια μου είναι κοινωνικο-ερωτικά. Οι άνθρωποι τότε ήμασταν πιο συναισθηματικοί, υπήρχε περισσότερο συναίσθημα στο τραγούδι. Τώρα τραγουδάνε και νομίζεις ότι τσακώνονται».

Η Κατερίνα Στανίση συνέχισε μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Εγώ δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι! Δε λέω όμως ότι είμαι και μέσα στη ρυτίδα. Δεν μπορώ τις επεμβάσεις καθόλου, αυτό το ψεύτικο που να μην κουνιέται. Εγώ δεν παίρνω ούτε ασπιρίνη. Φαντάζεσαι να κάνω έτσι και να μην κουνιέται; Θα με πιάσει τρέλα!».

 

Στανίση

Και πρόσθεσε: «Όλοι έχουν το ίδιο πρόσωπο. Πού είναι τα χαρακτηριστικά; Δεν πειράζει. Και μια ρυτίδα είναι γοητεία!».

Για την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Στανίση είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας»: «Όταν είσαι ερωτευμένη, θαρρείς και μπαίνει μες στο κύτταρό σου. Έχω δει να πέφτουν κάτι αξιοπρέπειες να πέφτουν. Θα μπορούσα να είμαι απλησίαστη, αλλά δεν το μπορώ. Πηγαίνω στη λαϊκή, γιατί μου αρέσει το καθημερινό. Βλέπεις πολλά και μετά καταλήγεις μόνος σου, να κοιμάσαι με την καριέρα αγκαλιά. Το προσπάθησα αλλά “δεν μας έκατσε”, που λέει και η νεολαία».

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Στανίση 

 

 Enimerotiko.gr