Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχουμε καλές σχέσεις»
11 months, 14 days ago
6

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν τραβήξει ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, χωρίς ωστόσο, να έχουν επιβεβαιώσει τίποτε.

Τόσο ο πρώην παίκτης του Survivor, όσο και η instagrammer, δεν έχουν πάρει θέση απέναντι στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να μην είναι πλέον ζευγάρι.

Εντούτοις, η στάση του επιχειρηματία απέναντι σε ερωτήσεις που δέχτηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής «Breakfast@Star», φαίνεται να «πυροδοτεί» τις φήμες.

Χωρίς να κρύβει την αμηχανία του, ο Στάθης Σχίζας απέφυγε να απαντήσει στο αν είναι χωρισμένοι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Βρέχει πολύ νομίζω για να πούμε για αυτά. Τώρα τι να πω, βρέχει και πολύ. Έχουμε καλές σχέσεις» αρκέστηκε να πει, μη επιβεβαιώνοντας, αλλά ούτε και διαψεύδοντας τις φήμες για χωρισμό.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cscftxijx3pt)

Παρά την πρόσφατη κοινή τους ανάρτηση στα social media, ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» που προβλήθηκε πριν από λίγες μέρες, ανέφερε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει φύγει από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον Στάθη Σχίζα, εδώ και λίγες ημέρες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs9zmgyjiish)

Η αρχή του τέλους για τον επιχειρηματία και την instagrammer, φαίνεται πως ήρθε με την απόφαση του Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Οι δυο τους έκαναν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ωστόσο, οι φήμες ότι δεν είναι πια μαζί εξακολουθούν να κυκλοφορούν.

Κλείσιμο

Αυτές τις φήμες ήρθε να επιβεβαιώσει στα τέλη Απριλίου, ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», ρεπόρτερ της οποίας λέει στον «αέρα» τα εξής:

«Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα. Μιλάμε για έναν χωρισμό που θα σκάσει σίγουρα τις επόμενες ημέρες, υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Παρόλο που τους είχαμε δει πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό ανεβάζοντας αναρτήσεις στα social media, γνωρίζω όμως από φίλους τους πως περνάνε μια σοβαρή κρίση και είναι μια ανατρέψιμη η κατάσταση, ώστε να παραμείνουν ζευγάρι».

protothema.gr