Στη φόρα όλα για το Survivor: Ιδού η κατάθεση με τα 300 ευρώ του Πιλίδη και η λίστα με τα ψώνια του Γκότση
1 year, 28 days ago
6

Νέες αποκαλύψεις βγήκαν στο φως σχετικά με την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star.

O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή στους παίκτες λέγοντας: «Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε.

Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».

Σύμφωνα με όσα παρουσίασε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, οι δύο παίκτες ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο (λόκαλ) από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ στον λογαριασμό του Πιλίδη προστέθηκαν 300 δολάρια από τον Γκότση, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη του Survivor.

«Σε έρευνα που έγινε παραδέχτηκε πως έγινε κατάθεση 300 ευρώ από τον Γιωρίκα Πιλίδη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του λόκαλ, ότι τα εισέπραξε, μέσα από το κινητό του και ο λόκαλ παρέδωσε χειρόγραφη λίστα με τα ψώνια.

Η χειρόγραφη λίστα ήταν γραμμένη στα αγγλικά και μεταξύ των τροφίμων που θα έτρωγε καθημερινά ο Ηλίας Γκότσης, αναγράφονται και καπνικά προϊόντα και αναψυκτικά», ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης το παραδέχτηκε μπροστά σε όλους, ενώ ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα και μάλιστα πέντε φορές.