Survivor All Star: Η ισοψηφία που έφερε δύο στον τάκο και τα στατιστικά των παικτών
1 year, 1 day ago
6

Ο Γιώργος Κόρομι και η Εύη Σαλταφερίδου με ισοψηφία ήταν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας που βγήκαν στον τάκο του Survivor All Star μετά την ήττα της ομάδας τους από τους Μπλε στο 2ο αγώνισμα ασυλίας.

Η πρώτη ασυλία μετά την ένωση των ομάδων είχε καταλήξει στους Κόκκινους και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση, κάτι που τον έφερε σε μεγάλη αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του, ενώ στο επεισόδιο της Τρίτης (25/4) σχολιάστηκε τόσο το «fair play» που δεν τηρήθηκε στον αγώνα του Μπόγδανου με τον Βασάλο το βράδυ της Δευτέρας, όσο και ο παίκτης που φωτογράφισε ο Μαρτίκας που μένει στο απυρόβλητο παρά το γεγονός ότι δεν φέρνει νίκες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs61p8j2dkr5)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs61p8j2dkr5)
Κλείσιμο

Την 9η φορά στον τάκο του Μαρτίκα σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Κατ’ εμέ ο Σπύρος δεν έπρεπε να ψηφιστεί χθες, αντικειμενικά. Είχε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα. Και στο πασχαλινό τραπέζι έφερε δύο πόντους. Πέντε νίκες με τους τούρκους. Όλοι βγήκαν και είπαν “Ε, ο MVP”. Βγήκε όλους και τους κέρδισε. Και τους κέρδισε με ευκολία, κακά τα ψέματα. Οπότε για μένα μία μικρή επιβράβευση από την ομάδα του θα έπρεπε να του είχε δοθεί».

Με τη σειράς της η Εύη Σαλταφερίδου είπε: «Χθες το βράδυ ψηφίστηκε ο Σπύρος. Ακούστηκαν διάφορες γνώμες, εγώ πιστεύω ότι σωστά ψηφίστηκε γιατί αντικειμενικά από την αρχή του παιχνιδιού είναι ο πιο αργός παίχτης. Οπότε σύμφωνα με αυτό πρέπει να ψηφίζεται. Από την άλλη, αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος ότι του αξίζει μια ευκαιρία, να πάρει μια ανάσα, γιατί είχε μια εβδομάδα πάρα πολύ καλή και δεν του δίνεται ποτέ η ευκαιρία να πάρει μια ανάσα. Είναι συνέχεια υποψήφιος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs61faedcfe1)

Εκτός από τον Μαρτίκα στην κάλπη βρέθηκε και το όνομα του Νικόλα Αγόρου, ο οποίος εξέφρασε την ενόχλησή του για τα σχόλια που ακούστηκαν σε βάρος του στο Συμβούλιο της Δευτέρας. Ο 31χρονος αγρότης ψηφίστηκε από 3 συμπαίκτες του με τη δικαιολογία ότι η συνολική του επίδοση στο παιχνίδι το τελευταίο διάστημα έχει πέσει σημαντικά.

«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα. Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα. Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα. Εν πάση περιπτώσει κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος… και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση», ανέφερε ο παίκτης της μπλε ομάδας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Εγώ παραδέχθηκα ότι έχω κάμψη όταν την είχα. Πλέον είμαι δυνατός και προχωράω. Τώρα το πηγαίνουν έτσι σκοινί-κορδόνι, είναι λιγάκι αστείο», είπε ο Αγόρου σε συνομιλία του με τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs61j5y4scxt)

«Μην προσπαθείτε να πατήσετε πάνω σε λόγια που έχω πει. Ακολουθείτε μία συγκεκριμένη δική σας στρατηγική, γιατί θέλετε να βγάλετε κάποιον δυνατό ή επειδή κάτι βλέπετε σε μένα ή στον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό», ανέφερε κλείνοντας ο 31χρονος αγρότης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs61w2pveqqx)

Σχετικά με την αδυναμία του να αγωνιστεί στον στίβο μάχης της Δευτέρας, μίλησε ο Νικόλας Αγόρου και ενώπιων του Γιώργου Λιανού : «Δεν μπόρεσα να τη βοηθήσω (την ομάδα), σήμερα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο όλοι μας, όπως και εγώ φυσικά, από εκεί και πέρα ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Πάμε δυνατά».

Σε ερώτηση του παρουσιαστή του Survivor ως προς το ότι κάποιοι από την Κόκκινη ομάδα περίμεναν να τον δουν υποψήφιο χθες, απάντησε ο παίκτης: «Δικαίωμα τους να λένε ό, τι θέλουνε πάντως δεν συνηθίζω να μην αγωνίζομαι, ήταν σοβαρός ο λόγος χθες. Ο καθένας μπορεί να λέει τα δικά του και το κάνει και φαίνεται γιατί μπορεί να το κάνει ο καθένας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6248rceazd)

Στο στίβο μάχης για τη 2η ασυλία θα αγωνιζόταν τόσο ο Αγόρου, όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που τη Δευτέρα είχαν μείνε εκτός δράσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6278lbvoa1)

Οι κόκκινοι μπήκαν πάλι δυνατά και με τους Τάκη και Μαριαλένα πήραν αέρα δύο πόντων με το… καλημέρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs62bfdoosc1)

Οι Μπλε μείωσαν με Μπάρτζη και μετά το 3-1 του Χανταμπάκη απάντησαν με Σταυρούλα και Αγόρου ισοφαρίζοντας σε 3-3, σε έναν αγώνα που δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Νικόλα και τον Βασάλο, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατηγόρησε τον αντίπαλο παίκτη για ένα «τζαρτζάρισμα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs62njtwsur5)

Οι Μπλε πέρασαν μπροστά με Μπόγδανο και η Στέλλα να κάνουν το 5-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs631wh42m1d)

Ο Βασάλος μείωσε σε 5-4, όμως η Σταυρούλα νίκησε τη Μαριαλένα για το 6-4, ο Μάριος τον Χανταμπάκη για το 7-4 και ο Μπάρτζης τον Σάκη για το 8-4.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs63hebuubdl)

Μελίνα και Κόρο μείωσαν τη διαφορά στους δύο πόντους, όμως Στέλλα και Μπόγδανός τελείωσαν το ματς, με τον Ηλία να φέρνει το 10άρι κόντρα στον Τάκη και με 10-6 η ασυλία να καταλήγει στους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs63nif9bs6h)

Με την επιστροφή των survivors στην καλύβα τους οι Μπλε πανηγύριζαν τη νίκη τους κάτι που ενόχλησε τους Μαριαλένα και Σάκη, ενώ μεγάλη απογοήτευση… πλημμύρισε τον Τάκη Καραγκούνια όταν διαπίστωσε πως στο «ενεργειακό θεραπευτήριο» που είχε στήσει με τον Βασάλο κάποιος είχε χαράξει πάνω στο ξύλο που είχε γράψει «Τάκης Αίγιο». «Κάποιος μνησίκακος και κομπλεξικός έσβησε αυτό που είχα γράψει», είπε ο Τάκης σε Σάκη, Μαριαλένα και Βασάλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs64iamsm1lt)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs64d1opmh1d)

Επεισοδιακή φάνηκε να είναι η συνύπαρξη του Τάκη Καραγκούνια με τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι… βετεράνοι του Αγίου Δομίνικου κάθισαν και συζήτησαν για τις ψηφοφορίες, με τον 45χρονο φαρμακοποιό να αναρωτιέται τι θα γίνει αν ψηφιστεί ο 49χρονος μισθοφόρος. «Μας θεωρούν ηλικιωμένους» ρώτησε ο Τάκης τον Σπύρο, ο οποίος του απάντησε με χιούμορ «εσένα όχι, εμένα ναι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs64v47knyjd)

Στο συμβούλιο ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη χαρακιά σε αυτό που είχε γράψει στο ξύλο, ενώ σχολιάστηκε και το παρεάκι Τάκη-Σπύρου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs658i973nll)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs65bqygojz5)

Στη συνέχεια οι Κόκκινοι πήγαν στην κάλπη και κατάφεραν πάλι με ισοψηφία να βγάλουν στον τάκο όχι έναν, αλλά δύο συμπαίκτες τους τον Γιώργο Κόρομι και την Εύη Σαλταφερίδου, ενώ από μία ψήφο έλαβαν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs65jfq2hrch)

«Αυτό που επιβραβεύω είναι η ευφυΐα στην στρατηγική. Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής φοβάστε τη στρατηγική. Τέσσερις μήνες φοβάστε. Το χειρότερο στο θέμα της στρατηγικής είναι η πονηριά και η κουτοπονηριά», σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να είμαι υποψήφια. Σαφώς και δεν θέλω να φύγω από το Survivor αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Κρίμα που βγάλαμε δύο, όμως εμένα μου αρέσει που δεν συνεννοηθήκαμε», είπε από την πλευρά της η Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα βγω υποψήφιος. Και την τελευταία φορά το είχα περάσει πολύ light. Δεν συμφωνώ με τον Σπύρο στο θέμα του φόβου, γιατί δεν κάνουμε μαγειρέματα. Πλέον στα τόσα άτομα που έχουμε μείνει στο Survivor πρέπει να ξέρουμε ότι θα βγούμε υποψήφιοι», ανέφερε ο Γιώργος Κόρομι.

Παρά το γεγονός ότι οι Κόκκινοι έβγαλαν δύο υποψήφιους ο Νίκος Μπάρτζης είδε πάλι… μαγείρεμα Μαρτίκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs65o4oup7c9)

Ο Γιώργος Λιανός πριν στείλει τους survivors πίσω στην καλύβα τους, τους ανακοίνωσε τα στατιστικά τους από την αρχή του Survivor All Star με τον Σάκη Κατσούλη με ποσοστό επιτυχίας 68,6% να βρίσκεται στην κορυφή και να ακολουθούν με 66,3 % η Σταυρούλα Χρυσαειδή (2η) και με 58% η Μαριαλένα Ρουμελιώτη (3η).

Στην 4η θέση βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, στην 5η η Στέλλα Ανδρεάδου, στην 6η ο Στέλιος Χανταμπάκης, στην 7η ο Γιώργος Κόρομι, στην 8η ο Νίκος Μπάρτζης, στην 9η ο Τάκης Καραγκούνιας, στην 10η ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, στην 11η η Εύη Σαλτεφερίδου, στην 12η η Μελίνα Μεταξά, στην 13η η Ρία Κολοβού, στην 14η ο Γιώργος Ασημακόπουλος, στην 15η ο Νικόλας Αγόρου, στην 16η ο Κωνσταντίνος Βασάλος και τελευταίος με ποσοστό επιτυχίας 39,2% ο Σπύρος Μαρτίκας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs65uexey31l)
protothema.gr