Survivor All Star: Η Καρολίνα φεύγει, η Ελευθερίου έρχεται
1 year, 2 months ago
6

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» η ανακοίνωση της αποχώρησης της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, έσκασε «σαν κεραυνός εν αιθρία» -κυρίως για τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη– και αναμένεται πλέον η επιστροφή της στην Ελλάδα, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τρυφερό τετ α τετ με τον Κύπριο παίκτη και τα φιλιά που αντάλλαξαν, ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε σχέση στην Ελλάδα.

Όπως γνωστοποιήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» δύο πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα η μία… είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θα μπει στο Survivor All Star, παρά το γεγονός ότι μετά το περιστατικό της Καρολίνας με τον σύντροφό της, Μάριο, η ίδια σκεφτόταν να κάνει πίσω και να μην ταξιδέψει στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την ερχόμενη Δευτέρα.

Η αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα
Την τρίτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, προς έκπληξη πολλών, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, τα εξωτικά νερά της Καραϊβικής και τους στίβους μάχης. Το επεισόδιο της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε με ένα χορταστικό αγώνισμα το οποίο κατάφεραν να απολαύσουν οι Μαχητές που νίκησαν με 10-6 τους Διάσημους.

Η 33χρονη Pilates Instructor, η οποία αυτή την εβδομάδα τράβηξε πάνω της τα φώτα με την κρυφή της συνάντηση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σε μια καλύβα μέσα στη ζούγκλα, δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό να την κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο, σε αντίθεση με τους συνυποψήφιους της και συμπαίκτες της Τάκη Καραγκούνια και Γιώργο Ασημακόπουλο και τον «Διάσημο» Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Κρις Σταμούλης και οι εντάσεις στην παραλία των Μπλε

Όμως θυμωμένη ήταν και η Μαριαλένα η οποία με δηλώσεις της τον κατακεραύνωσε για ακόμα μία φορά. «Ο Κρις με έπιασε λίγο εξαπίνης και είπε κάποια πράγματα που τον ενοχλούσαν αλλά ποτέ δεν τα είπε μπροστά μου. Του είπα λοιπόν μετά στην καλύβα αργά το βράδυ. Να το συζητάμε, να το λύνουμε ή να μη το λύνουμε. Υποτίθεται ότι είμαστε μία ομάδα. Δεν χρειάζεται να φέρεις τον άλλον σε δύσκολη θέση. Έλα πες το μπροστά μου. Απλά ήθελε με κάποιον τρόπο να φα

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος είδε σχέδιο πίσω από τα όσα είπε στο ο Κρις Σταμούλης. Ο παίκτης των Μπλε θεωρεί ότι ο ιθύνων νους είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος παίζει το δικό του παιχνίδι στρατηγικής.

«Βλέπω ότι ο Τάκης, ο οποίος είναι έξυπνος, έχει πιάσει τον Κρις και την Ρία, που είναι νέοι παίκτες και τους έχει στρέψει με το μέρος του. Οι απόψεις που είπε ο Κρις Σταμούλης, ήταν αυτές που ήθελε να πει ο Τάκης, αλλά λέει μην φανώ ότι τα λέω εγώ κι είμαι κακός. Ας βγάλω τον Κρις μπροστά κι ας παίξει το παιχνίδι του» ανέφερε ο Ασημακόπουλος.

«Μήπως ο Τάκης είναι καλύτερος στις μαριονέτες από τον Μαρτίκα; Μήπως ο Τάκης κινεί τα νήματα στην μπλε ομάδα και δεν τον έχουμε πάρει χαμπάρι και λέμε για τον Μαρτίκα; Ποιος Μαρτίκας; Τάκης. Το τρέιλερ με τις μαριονέτες ο Τάκης έπρεπε να το είχε κάνει» συμπλήρωσε.

Μεγάλος χαμός έγινε και λίγο πριν από το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού στην ομάδα των Μαχητών. Η Καρολίνα Καλύβα πίστευε πώς ακόμα και η Εύη Σαλταφερίδου θα μπορούσε να είναι υποψήφια για αποχώρηση, μιας και δεν είχε φέρει και πολλές νίκες, στατιστικά με πόσες φορές είχε παίξει. Αυτήν της την σκέψη φάνηκε ότι την μοιράστηκε και με τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος και τελικά ψήφισε την Εύη, με την κοπέλα να μαθαίνει την εμπλοκή της Καρολίνας και να γίνεται έξαλλη.

«Άκουσα πως η Καρολίνα μίλησε με τον Ηλία και είπε πως η Εύη αυτή την εβδομάδα δεν έχει φέρει νίκες οπότε το σκέφτηκα και γι’ αυτό την ψήφισα. Ενώ εγώ είχα μιλήσει αλλιώς με τον Ηλία» ανέφερε η Εύη Σαλταφερίδου.

Η νίκη των Μπλε και το έπαθλο φαγητού
Η χθεσινή νίκη των Μπλε  έφερε εκνευρισμό στους Κόκκινους οι οποίοι λίγα λεπτά μετά την ήττα τους έψαχναν να βρουν τον λόγο που είχαν χάσει.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος λίγο πριν γευτεί η ομάδα τo έπαθλο φαγητού, ο ίδιος ένιωθε ότι ήταν λίγο πριν τη λιποθυμία αφού είχαν να φάνε κανονικό γεύμα πολλές μέρες. Όπως τόνισε ο παίκτης, το συγκεκριμένο έπαθλο, που ήταν πίτες διαφόρων ειδών, ήταν ό,τι έπρεπε για να μπορέσει να στυλωθεί και πάλι και φυσικά να ανακτήσει δυνάμεις.

Οι συζητήσεις στην πλευρά των Διασήμων άναψαν για τα καλά σε σχέση με τα ματσαρίσματα κι η Ασημίνα εκνευρίστηκε που της είπαν να μην μιλήσει για αυτό το θέμα.

«Το να χάνουμε επειδή δεν έχουμε κάνει σωστά ματσαρίσματα, δεν το δέχομαι. Βγαίνω μετά τον αγώνα να πω κάτι που με ρώτησε ο Λιανός και γυρνάνε η Σταυρούλα κι ο Μάριος Πρίαμος και μου είπαν μην το ανοίξεις τώρα. Να μου βάλετε ένα φίμωτρο ρε παιδιά να μην μιλάω γιατί είμαι 23 χρονών κι εσείς επειδή είστε 30 και να πείτε την γνώμη σας κι η δική μου δεν ακούγεται. Δεν γίνεται έτσι. Είπα τι με ενόχλησε κι έχασα…» ανέφερε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

Πάντως η νίκη και το γεμάτο στομάχι δεν έφερε ηρεμία στις τάξεις των Μαχητών με τους Τάκη, Βασάλο και Ασημακόπουλο να πρωταγωνιστούν σε νέο καυγά. Ο παίκτης του Survivor All Star φαίνεται πως κατάφερε για ακόμα μία φορά να εκνευρίσει τους συμπαίκτες του, αφού παρενέβη σε μια κουβέντα, η οποία δεν τον αφορούσε.

Θέλοντας να του εξηγήσει το λάθος του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος του επισήμανε ότι δεν μπορεί να «πετάγεται» σε συζητήσεις που κάνουν οι άλλοι μεταξύ τους, να επιβάλλει την άποψή του για τα πάντα και να φέρνει εντάσεις.

«Δεν γίνεται να μιλάς πάντα εσύ. Αν δεν στο πει κάποιος, θα λες πάντα το δικό σου. Δεν μπορεί να κάνει διάλογο μαζί σου κανένας. Άκουγα τους άλλους να μιλάνε και ξαφνικά, ακούω έναν Τάκη να πετάγεται. Ε όχι ρε φίλε, να συμμετέχεις εκεί που σε αφορά», είπε στον Καραγκούνια ο Βασάλος.

Αμέσως, οι τόνοι ανέβηκαν με τους δύο άνδρες να λογομαχούν έντονα. Αγανακτησμένος ο Βασάλος αποχώρησε και στη συνέχεια, δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «Με τον Τάκη μιλάς, τι περιμένεις; Να βγάλεις άκρη; Πάντα τα ίδια κάνει».

Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε στην κάμερα του Survivor: «Το έχει αυτό ο Τάκης, βγάζει εκτός ορίων όποιον θέλει, ανακυκλώνει συνέχεια τα ίδια θέματα, το μόνιμο πρόβλημά του είναι να ολοκληρώσει. Ακόμα δεν έχει καταλάβει να ολοκληρώσει και αυτό μάλλον τον βασανίζει».

Τον εκνευρισμό του εξέφρασε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο παίκτης ενοχλήθηκε που ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρθηκε στον ίδιο και του είπε με έντονο ύφος: «Αν εγώ αναφερόμουν στο όνομά σου θα σου άρεσε; Δεν σου μιλάω ειρωνικά, σου εξηγώ. Θα σου άρεσε;», με τον Τάκη να αρνείται τελικά, να συνεχίσει την κουβέντα.

Οι επιδόσεις των παικτών 
Στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε με την ανακοίνωση των επιδόσεων των παικτών των δυο ομάδων για την εβδομάδα που φεύγει. Για τους Κόκκινους την κορυφή μοιράστηκαν Στάθης Σχίζας και Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ στην ουρά της βαθμολογίας βρέθηκαν Σπύρος Μαρτίκας και η τραυματίας Κατερίνα Δαλάκα.

Στους Μπλε η Στέλλα Ανδρεάδου βρέθηκε στην 1η θέση με ποσοστό επιτυχίας 100% και ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκαν Εύη Σαλταφερίδου και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ζήτησε από τους Survivors να κάνουν προβλέψεις για το ποιος θα αποχωρήσει.

Αρκετοί θυμήθηκαν πως σε προηγούμενα Survivor αποχωρούσε αυτός που έφερνε το 10άρι για την ομάδα του και αυτή δεν ήταν άλλη από την Καρολίνα.

Τελικά στις προβλέψεις τους έπεσαν μέσα καθώς το τηλεοπτικό κοινό έστειλε στο σπίτι της την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, με την φιλενάδα της Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Αντίθετα πιο ψύχραιμη ήταν η αντίδραση του Μάριου-Πρίαμου, ο οποίος είχε έρθει αρκετά κοντά με την 33χρονη παίκτρια της μπλε ομάδας.

protothema.gr