Survivor All Star spoiler: Αποβάλλεται η Αφροδίτη Σκαφίδα Η παίκτρια του ριάλιτι είχε καταγραφεί στην κάμερα να τρώει, αψηφώντας τους κανονισμούς
11 months, 19 days ago
6

Δεν έχουν τέλος οι αποβολές παικτών από το Survivor All Star και σύμφωνα με πληροφορίες, η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η επόμενη παίκτρια η οποία αποβάλλεται, έπειτα από παραβίαση κανονισμού.

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης είχαν επίσης αποβληθεί, για επικοινωνία με ντόπιο, στον οποίο έδωσαν χρήματα για να τους προμηθεύσει φαγητό. Όπως επίσης και η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Πρόσφατα, είχε κυκλοφορήσει βίντεο όπου έδειχνε τη διαγωνιζόμενη να τρώει κρυφά και να στέλνει φιλιά στην κάμερα που την κατέγραφε. Η Αφροδίτη Σκαφίδα, είχε καταγραφεί να παραβιάζει τον κανόνα του φαγητού. Το κλιπ που είχε αναρτηθεί αρχικά στο nassosblog.gr και έπειτα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έδειχνε την παίκτρια να τρώει κρυφά φαγητό, και συγκεκριμένα κρακεράκια ή ρυζογκοφρέτα, στο δάσος, εκτός παραλίας.

Χαμογελαστή κοιτούσε στην κάμερα του άγνωστου ατόμου που την κατέγραφε, έτρωγε και έστελνε… φιλιά! Το άτομο ήταν πιθανό να ήταν κάποιος ντόπιος που την προμήθευε, χωρίς, ωστόσο, αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Ακόμη, να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βίντεο, είναι από τον πρώτο μήνα της Αφροδίτης Σκαφίδα στο ριάλιτι.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crqehhl7qngp)

«Υπάρχουν τρία συνολικά βίντεο, όπως γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ μας, τα οποία έχουν στα χέρια τους άνθρωποι που βρίσκονται στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας ντόπιος αυτός που την έχει προμηθεύσει με μια ρυζογκοφρέτα, μπάρα δημητριακών. Κάπου στέλνει τις ευχαριστίες της», είχαν αναφέρει στην εκπομπή «Super Κατερίνα. Στα άλλα βίντεο πρωταγωνιστούν παίκτες, που στα συμβούλια φωνάζουν και βοηθούν στην αποβολή παικτών, για τους ίδιους λόγους, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

protothea.gr