Συγκλονίζει ο Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του: «Είδα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερις τύπους» (Video)
3 years, 4 months ago
6

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν ο Διονύσης Σχοινάς, το βράδυ της Τετάρτης,  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εφιαλτική lhste;ia που σημειώθηκε στο σπίτι του ενώ ήταν μέσα ο ίδιος με τη σύζυγο και το παιδί τους.

“Δεν μου έχει φύγει ακόμα, δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να σου συμβεί αυτό. Ήμουν εγώ και το παιδί μέσα, το παιδί κοιμόταν κι εγώ είχα έρθει 15 λεπτά πριν την Καίτη. Ήρθε η Καίτη και μπήκαν μαζί της μέσα. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα 5 λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου, κάτι με τον γιο μου και να το δω μπροστά στα μάτια μου;

Και λέω «παιδιά εκεί είναι το πράγμα, ελάτε να σας φτιάξω». Να βλέπεις από την κάμερα ότι ανεβαίνει η Καίτη με τέσσερις τύπους! Το είδα και κατέβηκα κατευθείαν κάτω. Αυτό δεν φεύγει. Πήγαμε σε μια πολύ καλή μας φίλη που ασχολείται με τον βιοσυντονισμό, η ίδια μου έκανε πολύ καλό όταν έχασα τον αδελφό μου” είπε, ενώ μίλησε και για την περιβόητη πρόταση γάμου που της είχε κάνει πριν από χρόνια τηλεοπτικά.

Δεν πίστευα ότι θα κάνω τηλεοπτικά την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή ούτε τότε. Είχα το δαχτυλίδι εδώ, ούτε ο πατέρας μου το ήξερε, ούτε ο αδελφός μου το ήξερε, δεν το ήξερε κανένας!

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές του έγγαμου βίου, τονίζοντας ότι οι δυο τους ποτέ δεν έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν για χωρισμό, τη στιγμή που διάφοροι… καλοθελητές έγραφαν για διαζύγιο, ενώ κάποιοι άλλοι έβαζαν ακόμα και στοιχήματα (!)

Μας χώρισαν δισεκατομμύρια φορές. Έπαιζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσουμε. Είμαστε 23 χρόνια παντρεμένοι. Ποτέ δεν φτάσαμε σε σημείο να χωρίσουμε. Αν πει ο ένας ότι θέλει να χωρίσουμε, ο άλλος θα σκάσει στα γέλια.

Όταν δεν είχα δουλειά, η Καίτη δεν με άφησε να νιώσω άσχημα. Μέχρι 5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί. Επειδή ήταν μεγαλύτερο το βεληνεκές της Καίτης, έπρεπε να δουλέψει η Καίτη. Για το οικονομικό πάω και της λέω «τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε άλλη φάση». Έρχεται μετά από 2 χρόνια η Καίτη και μου λέει «Όλα μαζί, δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα λεφτά. Είσαι ο άντρας μου, σε έχω κόψει πώς είσαι, όλα μαζί» είπε μεταξύ άλλων.