Το οικογενειακό δράμα του Γιώργου Βογιατζή: «Πήρε τον γιο μου και δεν γύρισε ποτέ – Έμεινα νηστικός 8 μέρες»
1 year, 4 months ago
6

Ο Γιώργος Βογιατζής μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Πατσιώκα για τις σπουδές,τις δυσκολίες και τους γάμους του.
Πιο συγκεκριμένα, για τις σπουδές υποκριτικής στο Παρίσι, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του αλλά και τους τρεις γάμους του μίλησε ο Γιώργος Βογιατζής.

 

«Στο Παρίσι είχα δυσκολίες. Κοιμόμουν δυο μήνες στο αυτοκίνητο, είχα μείνει 8 μέρες νηστικός μέχρι που ήρθε ο Φίνος και μου έφερε μερικά χρήματα από τη Ρένα Βλαχοπούλου που ήταν οικογενειακή φίλη» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής.
«Η πρώτη μου σύζυγος με άφησε και μου έστειλε την κόρη μου στο Μόναχο όπου είχα γυρίσματα. Η δεύτερη σύζυγός μου με άφησε όταν ο γιος μου έγινε ενός έτους. Ξύπνησα ένα πρωί και δεν βρήκα κανέναν στο σπίτι. Περίμενα και δε γύρισε ποτέ. Μετά έμαθα ότι είχε πάρει τον γιο μου και είχε πάει στο Βέλγιο. Τον ξαναείδα δυο χρόνια μετά. Η πρώτη με άφησε λόγω ζήλιας, ήταν Αμερικάνα και επειδή εγώ έκλεισα ένα συμβόλαιο με τη Warner, είχε αφρίσει. Η δεύτερη δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με άφησε.

 

Η τρίτη μου σύζυγος είναι η καλύτερη. Γνωριστήκαμε στην Ελλάδα. Μου πήρε μήνες βέβαια μέχρι να την κερδίσω γιατί ήταν πολύ μικρή και δε με έβλεπε, έλεγε “τι καλός κύριος ο κύριος Βογιατζής”. Μου πήρε μερικούς μήνες» είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Βογιατζής για τις τρεις συζύγους του.