Το καυτό τσιφτετέλι της Ράνιας Κωστάκη στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
3 years, 6 months ago
6

Ράνια Κωστάκη: Μαγνήτισε τα βλέμματα με τον χορό της η γνωστή μουσική παραγωγός.

Φωτιές «άναψε» η Ράνια Κωστάκη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπου ήταν καλεσμένη. Κατά τη διάρκεια του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου τραγούδησαν το «Μία είναι η ουσία», με τη μουσική παραγωγό να χαρίζει στους παρευρισκομένους αλλά και στους τηλεθεατές ένα «καυτό» τσιφτετέλι.

Φορώντας ένα μίνι πράσινο φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει ιδανικά με μαύρα ψηλοτάκουνα ανέβηκε στην πίστα και μοίρασε εγκεφαλικά. Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ράνια Κωστάκη χαρίζει έναν τόσο καυτό χορό στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Σε κάθε της εμφάνιση πάντα ρίχνει και ένα χορό αλλά για όποιον την γνωρίζει καλά ξέρει πως η Ράνια είναι αληθινή και το χαίρεται με την ψυχή της.

Ήταν Μάρτιος του 2020, όταν έδωσε το παρών στο αποκριάτικο πάρτι της ίδιας εκπομπής. Κάποια στιγμή βρέθηκε στο μικρόφωνο ο καλός της φίλος, Θοδωρής Φέρρης, και ξεκίνησε να ερμηνεύει τη γνωστή επιτυχία «Ο μπαλαμός». Τότε, η Ράνια Κωστάκη αποφάσισε να ξεδιπλώσει όλο το χορευτικό της ταλέντο με ιδιαίτερο στιλ και αισθησιασμό μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων.

Ράνια Κωστάκη: «Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί με φυσιολογικό τρόπο»

Εν τω μεταξύ, καλεσμένη στο Pop Up της Ηλιάνας ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Ράνια Κωστάκη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το γεγονός ότι πλέον δεν μπορεί να αποκτήσει ένα παιδί με φυσιολογικό τρόπο, τονίζοντας ωστόσο, ότι θα ήθελε να υιοθετήσει. «Η αλήθεια είναι ότι και πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει για το θέμα αυτό. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά και τότε που είχα μιλήσει υπήρχε μία πιθανότητα να μην μπορέσω να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ αλλά το προσπερνάω και δε στέκομαι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες σαν και εμένα. Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία, γιατί θα ήθελα ιδανικά όταν γίνει αυτό να υπάρχει το περιβάλλον, ώστε να μπορέσει να πάρει από δύο πρόσωπα την αγάπη», είπε μεταξύ άλλων η ίδια.

pagenews.gr