Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Perry πήγε… απρόσκλητος στη γιορτή της και της «έκλεψε» την καρδιά
1 year, 3 months ago
6

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς έχει την ονομαστική της εορτή. Από το πρωί η ηθοποιός δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Με ανάρτησή της, λοιπόν, στο Instagram θέλησε να τους ευχαριστήσει, αλλά και να μας συστήσει τον Perry που την επισκέφθηκε σήμερα στο σπίτι της. Ο λόγος για ένα περιστέρι, με το οποίο φωτογραφήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

“Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές και τα όμορφα λόγια αγάπης , είτε γνωριζόμαστε προσωπικά είτε όχι πιστεύω πως η καλή πρόθεση και οι ευχές πάντα πιάνουν ! Ανταποδίδω την αγάπη και τα αστέρια που μου στέλνετε λοιπόν! Να είμαστε όλοι καλά !

Ο παρτενέρ μου στη φωτογραφία είναι ο Perry ( από το περιστέρι ), επέλεξε να λουφάξει στο μπαλκόνι μας μετά από μια επίθεση γάτας , εμείς θα τον κάνουμε καλά και θα επιστρέψει στους ουρανούς του Παγκρατίου ! Εύχομαι σε όλους δύναμη , καλοτυχία και ελευθερία , όλα όσα συμβολίζει και ο Perry για εμένα 💙🧿”, έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

instyle.gr