Τζένη Μελιτά: «Δέχτηκα ένα χυδαίο σχόλιο στον δρόμο από παρέα αγοριών – Αισθάνθηκα φόβο»
10 months, 3 days ago
6

H Τζένη Μελιτά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ένα περιστατικό παρενόχλησης που της συνέβη πρόσφατα. Αφορμή στάθηκε το ότι άνδρες πολιτικοί στον Καναδά φόρεσαν ροζ τακούνια για να διαμαρτυρηθούν κατά της βίας που υφίστανται οι γυναίκες.

“Θέλω να πω ένα περιστατικό που μου συνέβη προχθές. Γυρίζω στο σπίτι μου, όπου κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου, πολύ κουρασμένη, κράταγα το σκυλί, κράταγα έναν σκασμό πράγματα και είμαι εξουθενωμένη. Περπατώντας, ήταν μια παρέα αγοριών οι οποίοι θεώρησαν ότι εγώ, σε αυτή την κατάσταση, οφείλω και πρέπει να δεχθώ κάποιο σχόλιο ενδιαφέροντος με σφυρίγματα. Ήμουν σε εξαθλιωμένη κατάσταση αλλά με είδαν ωραία. Λοιπόν, εγώ εκείνη την ώρα αντέδρασα λέγοντας “έλεος”», τόνισε η Τζένη Μελιτά και πρόσθεσε:

“Το εννοούσα τόσο πολύ γιατί ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση, που μια παρέα παιδιών θα μου απευθύνει τον λόγο με αυτόν τον χυδαίο τρόπο για να μου μιλήσει στον δρόμο. Μετά όμως το σκεφτόμουν και φοβήθηκα γιατί λέω, «μήπως τώρα που το είπα και είμαι κοντά στο σπίτι μου». Δηλαδή και φοβήθηκα και δεν μπορούσα να απαντήσω και πρέπει να τα δεχόμαστε. Όχι, δεν πρέπει να τα δεχόμαστε και αυτό είναι το πιο απλό παράδειγμα”.

instyle.gr