Τζορτζ Κλούνεϊ για την πρόταση γάμου στην Αμάλ Αλαμουντίν: «Ήταν καταστροφή»
1 year, 5 months ago
6

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε για τον γάμο του με την Αμάλ Αλαμουντίν, τον κοινό τους βίο και περιέγραψε πως η πρόταση που της έκανε για να τον παντρευτεί ήταν… καταστροφή.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στη Ντρου Μπάριμορ και παραδέχτηκε πως τίποτα σχεδόν δεν πήγε όπως το σχεδίαζε. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη του νόμιζε πως το δαχτυλίδι, το οποίο της πρόσφερε, ανήκε σε μια από τις πρώην συντρόφους του.

«Ήταν μια καταστροφή. Και το σχεδίαζα καιρό, τα είχα όλα στο μυαλό μου», είπε αρχικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ. «Είχα το δαχτυλίδι σε ένα μικρό συρτάρι πίσω της κι είχα ετοιμάσει δείπνο. Βγαίναμε περίπου έξι μήνες», εξηγεί.

Όπως ανέφερε, σχεδίαζε να βάλει την Αμάλ να πιάσει κάτι από το το συρτάρι, όπου βρισκόταν το δαχτυλίδι και να το βρει μόνη της. Στο background έπαιζε το αγαπημένο του τραγούδι, το «Why Shouldn’t I» της θείας του, Rosemary Clooney.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς η δικηγόρος ανακάλυψε το δαχτυλίδι και θεώρησε ότι ανήκε σε μια από τις πρώην φίλες του Κλούνεϊ.

«Βγάζει κάπως αυτό το πράγμα από το συρτάρι και υπάρχει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι εκεί. Και το κοιτάζει και λέει “α, υπάρχει ένα δαχτυλίδι εκεί μέσα”. Λες και κάποια άφησε ένα δαχτυλίδι εκεί πριν από χρόνια. Και όλα αυτά ενώ εγώ είχα γονατίσει μπροστά της. Τελικά, μετά από 20 λεπτά, κατάλαβε ότι της κάνω πρόταση γάμου και μου λέει “Θεέ μου, Θεέ μου…”. Είχε γουρλώσει τα μάτια και είπε ναι», καταλήγει γελώντας ο ηθοποιός.

George Clooney Reveals How He Proposed to Amal | The Drew Barrymore Show

Τελικά, το ζευγάρι παντρεύτηκε μέσα σε πέντε μήνες σε μια κλειστή τελετή με τους στενούς του φίλους και την οικογένειά του, στην Ιταλία. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τα δίδυμα Έλλα και Αλεξάντερ.

real.gr