«Βιασμός των metooδων» – Σάλος με την ανάρτηση Πετράκου για την υπόθεση Γεωργούλη
10 months, 10 days ago
6

Mετά την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλη, ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος του ανεξάρτητου πλέον ευρωβουλευτή.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο… διοξείδιο του άνθρακα, τους συμπαντικούς νόμους, τη Δημοκρατία, καθώς επίσης και την αγάπη για την πατρίδα και τον Θεό, κάνοντας λόγο για παραληρηματικές θεωρίες. «Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από τον βιασμό των metooδων», σχολιάζει.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

«Διανύουμε τον χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

-Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται “ρύπος” και η ελεύθερη μετακίνηση “ενεργειακό αποτύπωμα”.Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε “φάσμα” 100 αυτο-προσδιορισμών.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται “αντικοινωνική συμπεριφορά” και βιάζεται από την “κοινωνική ευθύνη”. Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται “νατιβισμός”, η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας “ρατσισμός” και η αγάπη στο Θεό “σκοταδισμός”. Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές. 

Δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Ταρακουνηθείτε.

Ανασυνταχθείτε.

Μη συναινείτε».