Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Χρειάζονται όλοι μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία
3 months, 9 days ago
6

Η Βίκυ Πρωτογεράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την στάση του απέναντί της, μετά την υποστήριξή της σε εκείνον, καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης του.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, είπε για τον συνάδελφό της: «Ασφαλώς μου είπε “ευχαριστώ” από την πρώτη στιγμή. Επειδή έχω κάποια δικά μου προβλήματα, όπως όλοι οι άνθρωποι, σπάνια μιλάμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του, ανέφερε: «Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη μέχρι τώρα. Δεν έτυχε, αλλά θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί του, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Πρόσθεσε επίσης: «Ο καθένας έχει την άποψή του και την ελευθερία της γνώμης του. Χρειάζονται όλοι μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αλλά δεν ξέρω πώς το βλέπει ο καθένας. Εγώ είμαι άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες».

Τέλος, μίλησε για την οικονομική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Όταν ένας άνθρωπος έχει διανύσει τόσα χιλιόμετρα όλα αυτά τα χρόνια, άσχετα με το τι έχει συμβεί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον αποκλείσει κάποιος από αυτό που θα του έδινε χρήματα για να ζήσει. Τώρα έχει και πρόβλημα επιβίωσης από ό,τι ξέρω», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO