Βρετανία – Ελληνίδα κειμενογράφος του Μπάκιγχαμ για την υγεία της Κέιτ: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
3 months, 9 days ago
6

Καθησυχαστική ως προς την υγεία της Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε η Ελληνίδα κειμενογράφος για τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, Αριάδνη Μανέτα.

Η Κέιτ παραμένει νοσηλευόμενη σε ιδιωτική κλινική κατόπιν χειρουργείου στην «κοιλιακή χώρα».

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο, μπήκε δύο ημέρες πριν στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Είναι καλά, έχει ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της μέχρι το Πάσχα», ανέφερε στο Mega η κ.Μανέτα.

«Για την πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουμε κάποιες λεπτομέρειες. Ξέρουμε πως δεν είναι καρκίνωμα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε με την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Για τον Βασιλιά Κάρολο δεν ξέρουμε ακριβώς αναφορικά με την νοσηλεία του που πιστεύουμε πως θα είναι την επόμενη εβδομάδα» αναφέρει από την πλευρά του το BBC.

Το CNN σχολίασε: «Ήταν μία έκπληξη, η Κέιτ έμοιαζε υγιέστατη, φαινόταν φανταστική όταν την είδαμε τελευταία φορά, τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια».

Το London Clinic βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο και πρόκειται για το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στη Βρετανία. Επέλεξαν να νοσηλευτούν σε αυτό ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα αλλά και διάσημοι ηθοποιοί όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ηγέτες κρατών όπως ο Τζον Φ. Κέννεντι.

Η κλινική διαθέτει ένα κορυφαίο κέντρο αντιμετώπισης του καρκίνου που φιλοξενεί ασθενείς για χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και άλλες θεραπείες. Το 2019, απέκτησε ένα εξειδικευμένο κέντρο ρομποτικής χειρουργικής.

Το 2010, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ εγκαινίασε το ειδικό κέντρο καρκίνου του νοσοκομείου