William Levy: «Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου δεν μπορείς ούτε πόρτα να ανοίξεις σε μια γυναίκα» – Πώς νιώθει ως σύμβολο του σεξ
11 months, 7 days ago
6

Ο William Levy μιλά για την τοξική αρρενωπότητα και τον σεξισμό εκφράζοντας παράλληλα το παράπονό του για τα φαινόμενα της εποχής, που έχουν απομακρύνει τα δύο φύλα.

Ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες ηθοποιούς της Λατινικής Αμερικής, που έχει το παρατσούκλι “Brad Pitt του Μεξικό” λόγω της εκπληκτικής εμφάνισής του αλλά και της γοητείας του που προσομοιάζει στον Χολιγουντιανό σταρ, εκφράζει και τα συναισθήματά του για τον τίτλο του “συμβόλου του σεξ.”

Ο William Levy έφθασε στην Ισπανία για την προώθηση της νέας του σειράς, “Montecristo” που το σενάριό της είναι βασισμένη στο κλασικό αριστούργημα του Αλέξανδρου Δουμά, “Ο κόμης Μόντε Κρίστο” και σε δηλώσεις του στην El Mundo αναλύει με ειλικρίνεια τις απόψεις του.

Αναφορικά με το πώς το βιώνει ένας άνδρας όταν πρέπει να είναι “σύμβολο του σεξ”, ο Levy σχολίασε: “Πάντα έλεγα ότι αν πρόκειται να παραπονεθείς, μην το κάνεις, είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα, γιατί να το κάνεις; Μην το κάνεις. Είναι απλό. Εσύ αποφασίζεις τι θα δεχτείς στη ζωή σου. Πρέπει να είσαι πιστός στις αρχές σου. Αν είσαι μοντέλο και πρέπει να πουλάς εσώρουχα, πρέπει να τα φοράς. Δεν μπορείς να νιώθεις ότι σε χρησιμοποιούν. Διαφορετικά, γιατί πουλάς εσώρουχα; Αν ένα μοντέλο πρέπει να βγάλει τα εσώρουχά του, πρέπει να το κάνει. Αν όχι, δεν θα έπρεπε να είναι μοντέλο.”

Σχετικά με την έννοια του “ανδρισμού” μετά το #MeToo, την τοξική αρρενωπότητα και τον σεξισμό, ο Κουβανός σταρ τόνισε: “Θεωρώ ότι ο σεξισμός είναι όταν ένας άνδρας δεν θέλει μια γυναίκα να προχωρήσει και να πετύχει στη ζωή της. Αλλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου αν ανοίξεις την πόρτα σε μια γυναίκα, εκείνη λέει γιατί της ανοίγεις την πόρτα; Νομίζω ότι αυτό είναι λίγο άσχημο.”

Και πρόσθεσε: “Γιατί πώς θα μάθω στον γιο μου να είναι τζέντλεμαν; Πώς θα μάθω στον γιο μου να είναι τζέντλεμαν αν δεν υπάρχει μια κυρία που να θέλει να της φέρονται σαν κυρία; Καταλαβαίνετε τι εννοώ;

Επίσης, ξεκαθάρισε την άποψή του: “Γιατί λέμε ότι είναι ‘τοξική αρρενωπότητα’; Είναι κάτι που χάνουμε. Στις γυναίκες αρέσουν οι αρρενωποί άνδρες… Το να είσαι μάτσο δεν σημαίνει να είσαι μάτσο. Το έχουμε μπερδέψει. Το να μην είσαι μάτσο δεν σημαίνει ότι είσαι θηλυκός, είσαι άνδρας. Το πιο όμορφο πράγμα σε μια γυναίκα είναι ότι είναι θηλυκή. Η θηλυκότητα δεν σημαίνει ότι είσαι αδύναμη. Μια γυναίκα μπορεί να σου πει “άντε γ@μ@σου” με το να είναι θηλυκή. Μια γυναίκα μπορεί να είναι η μεγαλύτερη σκύλα στον κόσμο με το να είναι θηλυκή. Δεν χρειάζεται να είσαι μάτσο, όπως ένας άνδρας. Μια θηλυκή γυναίκα μπορεί να είναι πιο δυνατή από έναν αρρενωπό άντρα. Έχουμε φτάσει στα άκρα και έχουμε απομακρυνθεί εντελώς ο ένας από τον άλλο.”

Όσον αφορά στη μεγαλύτερη αποτυχία του, είπε: “Για μένα τίποτα δεν ήταν ποτέ αποτυχία, αλλά μάθημα. Έτσι δεν έχω δει ποτέ τίποτα ως αποτυχία.”

instyle.gr