Ξαφνικός χωρισμός
1 year, 21 days ago
6

Για πρώτη φορά μητέρα πρόκειται να γίνει η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία βιώνει αυτή τη γλυκιά περίοδο μόνη της, αφού λίγο μετά την είδηση της εγκυμοσύνης η σχέση της με τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη των «Αγριων μελισσών» Λευτέρη Χαρίτο, έφτασε στο τέλος της.

Tον Ιούνιο πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Μαρκέλλα Γιαννάτου και το μόνο που έχει στο μυαλό της αυτή την περίοδο είναι να κρατήσει αγκαλιά το μωρό της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η σχέση της με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, ύστερα από 14 χρόνια, έφτασε στο τέλος της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός διανύει μόνη της τους μήνες της εγκυμοσύνης και, παρόλο που όλα είναι πιο δύσκολα, δεν σταματά να χαμογελά και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία. Παρά το γεγονός ότι η απόφαση να αποκτήσουν παιδί ήρθε από κοινού και δεν ήταν απρόσμενη, ο χωρισμός ήταν ξαφνικός και επήλθε όταν η Μαρκέλλα διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ξαφνιάζοντας το περιβάλλον τους.

Ολα πλέον έχουν αλλάξει στη ζωή και των δύο. Παρά τα δεδομένα, η Μ. Γιαννάτου δείχνει πολύ δυνατή και αισιόδοξη, καθώς σε τρεις μήνες θα κρατά στην αγκαλιά το μωρό της. Στήριγμά της οι φίλοι και οι καλοί συνάδελφοί της, τους οποίους και θεωρεί οικογένεια.

Αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που η Μαρκέλλα δημοσίευσε πρόσφατα, η εγκυμοσύνη την έχει ομορφύνει πολύ. Λάμπει κυριολεκτικά από ευτυχία και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «R», η ηθοποιός είχε αναφέρει σχετικά με το αν ήταν στα σχέδιά της η μητρότητα, κάνοντας μάλιστα και μια ευχή: «Ναι, θα ήθελα με χαρά! Είμαι υπέρ των παιδιών και μακάρι να προκύψει! Ελπίζω, όταν ξανακάνουμε συνέντευξη, να έχουν αλλάξει τα δεδομένα». Τότε, μάλιστα, η ίδια σκεφτόταν και την υιοθεσία, αν δεν προέκυπτε η εγκυμοσύνη.

Η μητρότητα δεν πρόκειται να την κρατήσει μακριά από την υποκριτική, που τόσο αγαπά. Μέχρι πριν από την εγκυμοσύνη της ήταν απόλυτα ενεργή όχι μόνο τηλεοπτικά, αλλά και θεατρικά. Σταθμός ήταν ο ρόλος της στις «Αγριες μέλισσες», που σκηνοθετούσε ο πρώην σύντροφός της.

real.gr