«Ζω με τη γυναίκα μου Ιωάννα 50 χρόνια»: Δείτε τον Δημήτρη Καλλιβωκά σήμερα στα 90 του
3 years, 7 months ago
6

Δημήτρης Καλλιβωκάς είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου και εκπρόσωπος μιας γενιάς που άφησε ανεξίτηλη την υπογραφή της στον πολιτισμό. Ο ίδιος, αυτή την περίοδο, βρίσκεται στην Τήνο, ένα νησί που λατρεύει, λόγω των μέτρων που έχουν υποβληθεί για τον κορονοϊό, ζει τη δική του καραντίνα εκεί.

«Εγώ είμαι καλά! Ήρθα στην Τήνο. Έχω σπίτι στον Άγιο Σώστη. Έχω γυρίσει 30 νησιά και κατέληξα στην Τήνο. Κλείστηκα εδώ με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Το περασμένο Σάββατο έκανα μπάνιο. Έχουμε ωραία λιακάδα εδώ» είπε στην εφημερίδα On time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, ενώ μίλησε για τον θάνατο, την τηλεόραση και την οικογένειά του.

«Είμαι στα όρια της αναχώρησης γιατί έχω κλείσει τα 90 και μερικών μηνών. Δεν πρέπει να φύγω κάποτε;» είπε. «Δε φοβάμαι το θάνατο. Εγώ θα κοιμηθώ. Οι δικοί θα κλαίνε και θα λένε “αχ, έφυγε ο Καλλιβωκάς”». 

«Βλέπω τηλεόραση. Μου αρέσουν οι “Άγριες Μέλισσες”, αλλά όλα τα σίριαλ είναι πολύ καλά. Τα ριάλιτι είναι βεβιασμένα γιατί είναι καθημερινά. Δεν τα βλέπω. Έχω συνέχεια ανοιχτή την τηλεόραση. Και βλέπω συνέχεια ειδήσεις και συνεντεύξεις. Η καλύτερη εκπομπή της εβδομάδας είναι το “Αυτός και ο άλλος” στην ΕΡΤ» συμπλήρωσε.

«Ζω με την γυναίκα μου, την Ιωάννα 50 χρόνια και μερικούς μήνες. Το σημαντικό είναι ότι ήταν μια γυναίκα που με καταλάβαινε και την καταλάβαινα» είπε μιλώντας για τη γυναίκα της ζωής του.

 

Δείτε ένα αφιέρβμα στον Δημήτρη Καλλιβωκά: 

 

Φωτό: NDP