Ζώδια: 24-10-2020
3 years, 5 months ago
6

 

Δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να εφαρμόσετε ιδέες και σχέδια τα όποια είχατε μελετήσει εδώ και αρκετό καιρό. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Προσέξτε μόνον να είστε ρεαλιστές και να μην ριψοκινδυνέψετε κάνοντας ριζοσπαστικές ή ανατρεπτικές κινήσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα μπορέσετε να βρείτε ιδανικές λύσεις σε πράγματα που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Οικονομικά, θα σας απασχολήσουν θέματα περιουσίας και θα χρειαστεί να καταβάλλετε χρήματα για να τα τακτοποιήσετε. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε.

Αποβάλετε ταμπού και αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα, η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στη δουλειά σας, θα επανεξετάσετε όλες τις προτάσεις που σας έχουν γίνει αναλυτικά, για να διαλέξτε αυτή που είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις σας.

Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Κάποιες ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις μπορεί να σας αιφνιδιάσουν ή να σας πληγώσουν αλλά τελικά θα λειτουργήσουν προς όφελος σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα αρχίσετε να σκέφτεστε έντονα ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σας. Στα ερωτικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι ξαφνικά γεγονότα θα αναστατώσουν την ηρεμία που επικρατεί στη σχέση σας. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

Να ξέρετε όμως ότι θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι θα βάλετε στόχο να γοητεύσετε τους πάντες με την εμφάνιση σας. Πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε διλλήματα ή και εντάσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Στα οικονομικά θα μπορέσετε να διευθετήσετε περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα με επιτυχία. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα.

Αν υπάρξουν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Μη διστάσετε να κάνετε πράγματα για να αυξήσετε τα έσοδα σας φίλοι μου. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα βγάλετε ζήλιες και θα θελήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το ζόρι στον σύντροφο σας.

Ανατροπές ή και έλλειψη συνεννόησης με συνεργάτες είναι πολύ πιθανές. Βάλτε σε μια τάξη τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία γι αυτό μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η ανάγκη που νοιώθετε για αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις. Όσοι έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας επιστρατεύστε την ειλικρίνεια για να ξεκαθαρίσετε εύκολα το τοπίο.

Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Να προσέξτε πολύ τις οικονομικές κινήσεις που θα κάνετε, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε απώλειες και να χάσετε το κεφάλαιο σας. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Προσπαθήστε να την κρατήσετε σε φιλικό επίπεδο για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν πραγματικά σας κάνει και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην κάνετε συμφωνίες. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπετε για εσάς. Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Η διάθεσή σας για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι περιορισμένη. Οι αδέσμευτοι  θα παρουσιαστούν στη ζωή σας πρόσωπα από τα παλιά ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Προβλήματα με το σπίτι εξαιτίας κάποιου φόρτου εργασίας πιθανόν να μην μπορέσετε να τα αποφύγετε. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας γιατί θα ψυχραθεί και θα απομακρυνθεί.

Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε στιγμές περιπέτειας, πάθους και απόλαυσης. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας και να προσέξτε τα έξοδα σας να μην υπερβούν τα έσοδα σας. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση απέναντι στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην ανοίγεστε εύκολα, γιατί θα συμβούν κάποιες καταστάσεις και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς μαζί τους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σας καθώς θα θελήσετε να του επιβληθείτε. Τα ζητήματα καριέρας δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα.

zodia123.gr