Ζώδια: Προβλέψεις για όλους
3 years, 6 months ago
6

Ζώδια: Ιχθείς

23-10-2020

Θα έχετε έντονους προβληματισμούς γύρω από θέματα που αφορούν κυρίως την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μην τον αφήσετε να απομακρυνθεί και να κλειστεί στον εαυτό του, γιατί θα το χάσετε. Οι ελεύθεροι ξεκαθαρίστε με εφήμερες και περιστασιακές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και αναζητήστε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο σοβαρό. Προσοχή στο υπέρμετρο άγχος και στρες. Στον αισθηματικό τομέα τα δεδομένα για τους περισσότερους από εσάς είναι ουδέτερα ενώ δεν αποκλείονται και ευχάριστες εξελίξεις.

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Θα σας απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί σπασμωδικές κινήσεις και βεβιασμένες αποφάσεις δεν ενδείκνυνται αυτή την περίοδο. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στον σύντροφο σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα, που θα σας ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αναστατωθείτε από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν στη δουλειά σας και αφιερωθείτε στο πως θα πετύχετε στους στόχους που έχετε βάλλει. Κινηθείτε ευέλικτα, μεθοδικά και αποφύγετε τυχόν παγίδες για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς. Στα δουλειά σας τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα τα έσοδα σας θα αυξηθούν, αλλά παράλληλα θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και χρέη προς τρίτους.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για κάνετε σημαντικές επαγγελματικές επαφές με φίλους, ή με συνεργάτες για θέματα συλλογικής δουλειάς και τα πράγματα θα πάρουν σύντομα τον δρόμο τους. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Οι αδέσμευτοι έχουν τους οιωνούς με το μέρος τους. Πίεση και εξαντλητικά ωράρια διαφαίνονται για τους περισσότερους από εσάς αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Διώξτε το φόβο και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι στο χαρακτήρα σας, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Οι ελεύθεροι θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπερ-αρκετό και δεν θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Προσπαθείστε να φανείτε συνεπείς στις υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους, αν δε θέλετε να χαλάσετε τις σχέσεις σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θέλουν λίγο προσοχή.

Έχει έρθει ο καιρός να αναλάβετε εσείς περισσότερες ευθύνες, που σημαίνει ότι θα κουραστείτε πολύ, αλλά στο τέλος θα κερδίσετε μια καλύτερη θέση. Θα νιώθετε πιεσμένοι από αυτά που συμβαίνουν στη δουλειά σας και θα είσαστε κάπως νευρικοί και ευέξαπτοι γι΄ αυτό προσέξτε με την συμπεριφορά σας γιατί θα ξεσπάτε άδικα στους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι οι έξοδοι με τους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα κάνουν καλό στη ψυχολογία σας και θα κάνετε πολλές γνωριμίες. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις αυτής της περιόδου. Στον  επαγγελματικό  τομέα  είναι  πολύ  πιθανό  να  αντιμετωπίσετε  καθυστερήσεις  και  ανατροπές.

Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε.

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει από το παρελθόν. Δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Ελέγξτε μια συναισθηματική φόρτιση που θα έχετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Η καριέρα στο προσκήνιο. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας.

Εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρείστε να ξεκαθαρίστε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και θα συζητήσετε για καινούργιες συνεργασίες. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Οι εξελίξεις ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι πολύ σημαντικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα, κάνετε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις που συμβαίνουν και σας πιέζουν.

Μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στις όποιες συνεργασίες. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Ο αισθηματικός τομέας θα βρίσκεται στα καλύτερά του. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να κάνετε αυτοκριτική και να προχωρήσετε. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας αναστατώσει με την εμφάνιση του. Μάθετε να είστε πιο προσγειωμένοι και μην παρασύρεστε πάνω στον ενθουσιασμό σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις αυτή την βδομάδα στα ερωτικά σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να ηρεμήσετε και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

Για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, βεβαιωθείτε πρίν, για την εγγύηση των κινήσεων σας και μετά προχωρείτε. Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αρχικά θα σας αγχώσουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας με προσοχή και σύνεση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα είστε απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες.

zodia123.gr