Απίστευτο: Παρατημένη για 47 χρόνια στο ίδιο σημείο…
1 year, 3 months ago
6

Η ακινησία για –σχεδόν- μισό αιώνα, έχει αφήσει τα σημάδια της που σε πείσμα όλων όσοι λοιδορούν την Ιταλική προέλευση, άντεξε.

Ο λόγος για μία Lancia Fulvia του 1970, που έφτασε να γίνει τουριστικό αξιοθέατο, αφού ήταν παρκαρισμένη στο ίδιο σημείο μιας επαρχιακής ιταλικής πόλης.

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο να βρίσκεται ένα αυτοκίνητο για τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα παρκαρισμένο σε δημόσιο χώρο. Ακόμα και για τα ελληνικά δεδομένα, με τις… αργές –για να το πούμε κομψά- αντιδράσεις της δημόσιας διοίκησης, δεν θα έμενε ποτέ 47 ολόκληρα χρόνια σε ένα σημείο κάποιο όχημα. Στην περίπτωση της γκρι (παίζει να ήταν μπλε ως καινούργια) Lancia Fulvia ωστόσο, έχουμε μια εξαίρεση.

Το αυτοκίνητο ανήκει στον 94χρονο σήμερα Angelo Fregolent, ο οποίος είχε το αυτοκίνητο έξω από το μαγαζί του (και κάτω από το σπίτι του) και το χρησιμοποιούσε ως «βοηθητική» αποθήκη για περιοδικά και εφημερίδες. Για 47 χρόνια, η Fulvia δεν είχε μετακινηθεί από τη θέση της καθώς ο ίδιος δεν το επέτρεπε αλλά τώρα, η ανάγκη για επισκευή των πεζοδρομίων της πόλης, οδήγησε τις αρχές στην απομάκρυνση του αυτοκινήτου που έφτασε να θεωρείται τουριστικό αξιοθέατο και να προβάλλεται ως τέτοιο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

newsauto.gr