Διαγωνισμός για τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου: Αυτές είναι οι 15 φιναλίστ [Εικόνες]
1 month, 9 days ago
6

Δείτε φωτογραφίες

Mπορεί οι περισσότεροι να… έχετε συνδυάσει τον Αύγουστο με τις υψηλές θερμοκρασίες, ωστόσο, στη Βραζιλία οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο τέτοιες μέρες, καθώς διοργανώνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός Miss BumBum. Τι διαγωνισμός είναι αυτός; Αυτό που καταλαβαίνετε: Γίνεται προκειμένου να αναδείξουν τα καλύτερα οπίσθια στον κόσμο.

Μάλιστα, έχουν ήδη ανακοινωθεί οι διαγωνιζόμενες για τον ετήσιο διαγωνισμό Miss BumBum, με 27 Βραζιλιάνες καλλονές να μάχονται για τον τίτλο της γυναίκας με τα καλύτερα οπίσθια της χώρας.

Ο διαγωνισμός -που ξεκίνησε το 2011- έχει γίνει ένα τεράστιο γεγονός στη Βραζιλία, με κάθε νικήτρια να γίνεται γνωστό όνομα και να εξασφαλίζει σχεδόν 22.000 δολάρια σε επίσημες διαφημιστικές καμπάνιες.

Η περσινή πρωταθλήτρια, η Nathy Kihara, 35 ετών, έγινε διεθνής είδηση αφού ασφάλισε τα πλούσια οπίσθιά της για περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δολάρια μετά τη νίκη της.

 

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Σάο Πάολο τον Αύγουστο, με τις διαγωνιζόμενες να είναι έτοιμες να παρουσιαστούν για το «καθήκον» τους και να επιδείξουν τα πλούσια οπίσθιά τους στην εθνική τηλεόραση.

Αυτές είναι οι υποψήφιες για τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου

Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις εντυπωσιακές διαγωνιζόμενες, καθώς και φωτογραφίες από τα πιο πολύτιμα «περιουσιακά» τους στοιχεία.

Maya Dhuryal

 

Thaynna Dantas

 

Day Reis

 

Luma Kardashian

 

Anne Lima

 

Denise Rocha

 

Monique Magnani

 

Carolina Medeiros

 

Livia Nayara

 

Carolina Lekker

 

Juli Figueiro

 

Larissa Maximiano

 

Kaszila Katrine

 

Laysa Padovani

 

Day Chedre