Έφυγαν μαζί, το σκυλάκι πεθαίνει 15 λεπτά μετά τον ανθρώπινο μπαμπά του
3 years, 5 months ago
6

Υπάρχουν ψυχές που ενώνονται από έναν άθραυστο δεσμό.

Η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο, όταν ένα άτομο ή ένα ζώο πεθάνει, πιστεύουμε ότι όταν φεύγουν, όλα όσα ήταν γύρω από αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μας που σταματάμε να ακούμε τη φωνή τους, να βλέπουμε τα μάτια τους, να νιώθουμε το σώμα τους, δεν υπάρχει τίποτα από αυτήν την ύπαρξη, που με την πάροδο του χρόνου καταλήγουμε να ξεχνάμε ακόμα και πώς ήταν, πώς μύριζαν και πώς μιλούσαν.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που ο θάνατος δεν μπορεί να απομακρύνει από εμάς και είναι η αγάπη που νιώθουμε γι’ αυτούς, όπως η απώλεια αφαιρεί την παρουσία ενός όντος και επομένως δεν μπορούμε πλέον να παραμείνουμε σε επαφή μαζί του, δεν μπορεί να αφαιρέσει την αγάπη που μας ενώνει, έτσι ώστε πάντα, ανεξάρτητα από το πού είμαστε, η αγάπη να διατηρήσει το δεσμό που μας συνδέει.

Ο Stuart Hutchison, ήταν ένας αγόρι που μόλις 17 ετών διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλό του, αν και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και χημειοθεραπείες, ο νεαρός δεν επέζησε, οπότε δυστυχώς στα 25 του χρόνια έχασε τη μάχη εναντίον το. καρκίνου.

Κατά τη διάρκεια των 8 ετών στα οποία ο Στιούαρτ αντιμετώπισε αυτήν την τρομερή ασθένεια, το σκυλάκι του με το όνομα Nero, τον συνόδευε παντού, όχι μόνο ξάπλωνε δίπλα του ενώ ξεκουραζόταν, αλλά και τον συνόδευε σε κάθε μέρος που πήγαινε, το μικρό γούνινο Χωρίς να κουράζεται, του έδινε φιλιά, αγκαλιές και τρυφερές ματιές όλη την ημέρα, το μικρό αγόρι φάνηκε να καταλαβαίνει ότι ο πατέρας του ήταν άρρωστος και ότι με την παρουσία και την αγάπη του, μπορούσε να μετριάσει τον πόνο του λίγο.

Αν και ο Stuart είχε πάντα την υποστήριξη της μητέρας του Fiona Conaghan και της συζύγου του Danielle, επιβεβαιώνουν ότι η μεγαλύτερη πηγή ελπίδας και αγάπης τους βρέθηκε στο Nelo και ότι χωρίς αυτόν, πιθανότατα ο άντρας δεν θα μπορούσε να πολεμήσει για τόσα χρόνια.

Φαινόταν ότι όλα πήγαιναν καλύτερα για τον Stuart φέτος, γιατί τον Μάρτιο του 2019, οι δοκιμές έδειξαν ότι η χειρουργική επέμβαση και οι χημειοθεραπείες έδωσαν θετικά αποτελέσματα, τόσο που το ζευγάρι ήθελε να γιορτάσει ταξιδεύοντας στην Ισπανία από το σπίτι τους που βρίσκεται στην Σκωτία.

Ωστόσο, τον Ιούνιο ο άντρας άρχισε να αισθάνεται τρομερό πόνο σε ένα από τα χέρια του, πόνο που μετά από λίγες μέρες εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το χέρι του, για τον οποίο υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις.

Δυστυχώς, αυτές οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ο καρκίνος είχε καταλάβει τον εγκέφαλό του και ότι είχε εξαπλωθεί στα οστά και τη λεκάνη του, αφήνοντάς τον μόνο λίγες μέρες ζωής.

Αφού η οικογένεια άκουσε τα θλιβερά νέα, όλοι αφιερώθηκαν στο να περνούν πάρα πολύ χρόνο μαζί, έτσι η Danielle, ο Stuart, ο Nelo και άλλα δύο σκυλιά που είχαν, πήγαν να ζήσουν στο σπίτι της Fiona, εκεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Ο Stuart εξέφρασε όλη την αγάπη που ένιωθε για καθένα από τα μέλη της οικογένειάς του και ευχαρίστησε ιδιαίτερα το κουτάβι του Nelo για τα τόσα χρόνια αγάπης και πιστότητας.

Μετά ο Stuart είχε ένα καλό πρωινό με την οικογένειά του, η ατυχής μέρα έφτασε, στις 11 Αυγούστου, 2019 13:15 ο άνθρωπος άφησε αυτόν τον κόσμο.

Στα τελευταία του λεπτά, ο άντρας ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και μαζί του όλη η οικογένειά του, ειδικά ο Νέλο που ήθελε να είναι τόσο κοντά του, καθώς φάνηκε ότι το κουτάβι κατάλαβε τι πρόκειται να συμβεί.

Μόλις το σώμα του Stuart έφυγε, όλοι άρχισαν να κλαίνε και να αγκαλιάζονται, ωστόσο, ο Nelo παρέμεινε ακίνητος προσκολλημένος στο σώμα του, χωρίς καν να κλαίει ή να διαμαρτυρηθεί, ακριβώς στα 15 λεπτά, η γούνινη ψυχή του αποφάσισε επίσης να φύγει από αυτό τον κόσμο.

Μια ατυχής και οδυνηρή απώλεια για την οικογένεια, ωστόσο, τονίζουν την ομορφιά και το θετικό αυτής της εμπειρίας, και έτσι είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν με τα μάτια τους πώς η αγάπη χωρίς καμία εξήγηση, ενήργησε και κατάφερε να ξεπεράσει τα πάντα, στον ίδιο τον θάνατο.