Εστιατόριο, “Πληρώνεις και τρως όσο θες” έδιωξε αχόρταγο πελάτη που έφαγε σχεδόν όλο το μπουφέ
10 months, 11 days ago
6

Εστιατόριο έδιωξε πελάτη στην Κίνα, επειδή έτρωγε πολύ και δεν συνέφερε τον διευθυντή, ο οποίος υπογράμμισε «μου προκαλεί μεγάλη χασούρα. Άλλοι παίρνουν τις γαρίδες με λαβίδα, εκείνος παίρνει όλη τη πιατέλα, γιατί μπορεί να τις φάει όλες».

 

Ειδικότερα, στο γνωστό στην Κίνα influencer, που τον αποκαλούν κ. Κανγκ, απαγορεύτηκε η είσοδος σε εστιατόριο, γιατί έτρωγε πολύ.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι τύπου «φάε όσο μπορείς», που σημαίνει ότι πληρώνεις ένα στάνταρ ποσό και βάζεις στο πιάτο σου όσο φαγητό θέλεις. Έτσι, ο κ. Κανγκ τρώει μεγάλες ποσότητες, με αποτέλεσμα να τον αποκλείσουν από τον μπουφέ μπάρμπεκιου του εστιατορίου “Handadi Seafood” στην πόλη Τσάνγκσα.

Εστιατόριο έδιωξε πελάτη γιατί κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες φαγητού και ποτού

Κατά την πρώτη του επίσκεψη έφαγε 1,5 κιλό χοιρινά πόδια, ενώ στην δεύτερη κατανάλωσε περίπου 4 κιλά γαρίδες, συνεπώς η διεύθυνση του εστιατορίου αποφάσισε να μην του επιτρέψει ξανά την είσοδο.

 

Από την πλευρά του, ο influencer κάνει λόγο για διάκριση και επισημαίνει «μπορώ να φάω πολύ… Είναι κακό αυτό;», με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να υποστηρίζει ανοικτά ότι δεν τον συμφέρει η παρουσία του κ. Κανγκ, σημειώνοντας «κάθε φορά που έρχεται εδώ, χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν. Ακόμη και όταν πίνει γάλα σόγιας, μπορεί να πιει 20 ή 30 μπουκάλια. Όταν τρώει χοιρινά πόδια, καταναλώνει ολόκληρο το δίσκο με αυτά. Και για τις γαρίδες, συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λαβίδες για να τις βάλουν στο πιάτο ενώ αυτός χρησιμοποιεί ένα δίσκο για να τις πάρει όλες».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν επιτρέπεται από δω και πέρα η πρόσβαση στο εστιατόριό του για όσους κάνουν live streaming.

Εστιατόριο έδιωξε πελάτη στην Κίνα

 

 

enimerotiko.gr