Φρίκη στην Πολωνία: Συνταξιούχος ζούσε με τη μουμιοποιημένη μητέρα του για 13 χρόνια
2 months, 1 day ago
6

Η μακάβρια ιστορία έγινε γνωστή όταν ο κουνιάδος του 76χρονου πήγε στο σπίτι του.

Σε μια μικρή πόλη της Πολωνίας ένας απόμακρος και μοναχικός άνδρας αποδείχθηκε ότι είχε ξεθάψει τη νεκρή μητέρα του πριν από 13 χρόνια, τη μουμιοποίησε και ζούσε με το πτώμα της από το 2010.

Αυτό το απίστευτο και μακάβριο περιστατικό συνέβη στην πόλη Radlin, στη νοτιοδυτική Πολωνία και ο 76χρονος σήμερα συνταξιούχος, Marian L., ζούσε με την μουμιοποιημένη σορό της μητέρας του την οποία είχε τοποθετήσει στον καναπέ, μπροστά στην τηλεόραση, της έκανε παρέα και την φρόντιζε σα να ήταν ζωντανή.

Μάλιστα, ο άντρας αυτός ήταν τόσο μοναχικός που οι γείτονες δήλωσαν ότι τον φώναζαν «βαμπίρ» καθώς πολλοί δεν γνώριζαν το όνομά του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται την πολωνική Fakt, η τραγική υπόθεση έγινε γνωστή όταν πρόσφατα ο κουνιάδος του 76χρονου τον επισκέφθηκε στο σπίτι του.

Ο συγγενής είδε τον Marian L. να περιφέρεται έξω από το σπίτι «σαν τρελός» και κάλεσε ασθενοφόρο. Το πλήρωμα μπήκε στο σπίτι, αντίκρυσε το μακάβριο θέαμα και κάλεσε τις αρχές.

Οι αρχές στη συνέχεια έκαναν τεστ DNA στο μουμιοποιημένο πτώμα , που επιβεβαίωσε ότι ανήκε στην Jadwiga L., μητέρα του 76χρονου η οποία πέθανε τον Ιανουάριο του 2010.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο τάφος της Jadwiga L. ήταν άδειος.

Ο 76χρονος συνταξιούχος, πριν τελικά απομακρυνθεί με το ασθενοφόρο, είπε στους τραυματιοφορείς ότι πριν φύγει, ήθελε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του…