Γαλλία: Γυναίκα πεζοπόρος «σαγήνευσε» ένα κοπάδι πρόβατα που την ακολούθησαν τυφλά στο μονοπάτι της
2 months, 7 days ago
6

Εκείνοι που αγαπούν και δοκιμάζουν την πεζοπορία απολαμβάνουν τη διαφυγή από το θόρυβο και τη φασαρία της ζωής στην πόλη όπως και τη γραφική θέα διάφορων περιοχών, ενώ έρχονται και κοντά στα ζώα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα viral βίντεο που τραβήχτηκε από έναν πεζοπόρο στη Γαλλία και δείχνει ένα κοπάδι από πρόβατα να ακολουθεί μια γυναίκα δρομέα σε μονοπάτι.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram από έναν χρήστη με το όνομα Eleanor Scholz με τη λεζάντα: «Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει. Πιστεύετε ότι την κυνηγούν ακόμα;».

Το κλιπ ανοίγει με ένα ένθετο κείμενο που γράφει: «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι αυτή τη μπερδεμένη γυναίκα που συνάντησα ενώ περπατούσα στη Γαλλία».

Στη συνέχεια δείχνει εκατοντάδες πρόβατα να ακολουθούν τη δρομέα και μόλις η γυναίκα κάνει μια παύση για να συζητήσει με κάποιον που είναι μαζί της, τα πρόβατα σταματούν και ακολουθούν εκ νέου όταν εκείνη συνεχίζει.

«Προφανώς, ένα ολόκληρο κοπάδι από πρόβατα χάθηκε και την ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής της. Όταν άρχισε να τρέχει ξανά, έτρεξαν όλα πίσω της. Τώρα είναι βοσκοπούλα», διαβάζουμε σε ένα άλλο ένθετο κείμενο που προσθέτει περιεχόμενο στη συμπεριφορά τους.

Από τότε που κοινοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στο Instagram, το βίντεο έχει συγκεντρώσει 13,4 εκατομμύρια προβολές, 1 εκατομμύριο likes και χιλιάδες σχόλια.

protothema.gr