Οι δυσοίωνες προφητείες του Νοστράδαμου για το 2023: Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και έλευση του Αντίχριστου
1 year, 3 months ago
6

Υποστηρίζεται, ότι πάνω από το 70% των προφητειών του Γάλλου «μάντη» έχουν γίνει πραγματικότητα.

Πάνε σχεδόν 500 χρόνια από τότε που ο Michel de Nostradame, γνωστός και ως Νοστράδαμος, δημοσίευσε το περιβόητο βιβλίο του Les Prophéties, το οποίο περιέχει 942 προφητείες.

Εκεί μέσα είχε ουκ ολίγες τρομακτικές προβλέψεις για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία και τη Γαλλική Επανάσταση, με αρκετές εξ αυτών να πραγματοποιούνται.

Ο Γάλλος αστρολόγος λέγεται ότι είχε προβλέψει μεταξύ άλλων και τη δολοφονία του Τζον Κένεντι, ακόμη και τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Η πανδημία του Covid λέγεται επίσης ότι είχε προβλεφθεί από εκείνον, ενώ μεταξύ των χιλιάδων κρυπτικών προφητειών του, πιστεύεται επίσης ότι είναι εκείνες που περιγράφουν ανατριχιαστικά πώς ακριβώς θα τελειώσει ο κόσμος.

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2023

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Νοστράδαμος προβλέπει ανησυχητικά ότι μια μεγαλύτερη σύγκρουση θα μπορούσε να προέλθει από τον πόλεμο στην Ουκρανία. «Επτά μήνες ο Μεγάλος Πόλεμος, άνθρωποι νεκροί από κακία», έγραψε.

Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει, αν και λίγο αργά για τη μάχη, για την καταστροφική σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται από εγκλήματα πολέμου και βαρύτατο αριθμό νεκρών αμάχων.

Όσον αφορά το «κακό» που κατηγορεί ο Νοστράδαμος, το μίσος που διακατέχεται από μίσος και θάνατο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έρχεται πολύ κοντά στην προσωποποίησή του.

Η προφητεία δείχνει ότι η σύγκρουση θα κλιμακωθεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο πλήρους κλίμακας, ο οποίος, δεδομένων των πυρηνικών οπλοστασίων που διακυβεύονται, θα μπορούσε να ισοδυναμεί με αποκαλυπτικά επίπεδα καταστροφής.

Ο Αντίχριστος έρχεται

Ο Νοστράδαμος γράφει ότι γύρω στο 2023, «Ο αντίχριστος πολύ σύντομα εκμηδενίζει τους τρεις. Είκοσι επτά χρόνια θα διαρκέσει ο πόλεμός του. Οι άπιστοι είναι νεκροί, αιχμάλωτοι, εξόριστοι. Με αίμα, ανθρώπινα σώματα, νερό και κόκκινο χαλάζι να καλύπτουν τη γη».

Προς έκπληξη κανενός, ο αντίχριστος δίψα για αίμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να κρύβεται κάτω από τα ψέματα και τη γραβάτα οποιουδήποτε αριθμού παγκόσμιων πολιτικών ηγετών.

Με την αναφορά σε πόλεμο και σε απίστους «νεκρούς, αιχμαλώτους ή εξόριστους» υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ο αντίχριστος θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο Πούτιν, αν και η αποκριάτικη στολή του Έλον Μασκ και η αντίδραση στο Twitter σε αυτήν υποδηλώνουν ότι ο τρελός είναι επίσης στο παιχνίδι.

Παγκόσμια υπερθέρμανση και νεκρά ψάρια

Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει ότι οι θερμοκρασίες θα αυξηθούν περαιτέρω και η στάθμη της θάλασσας θα ανέλθει σε απροσδόκητα επίπεδα.

«Όπως ο ήλιος, το κεφάλι θα σιγοκαίει τη λαμπερή θάλασσα: Τα ζωντανά ψάρια της Μαύρης Θάλασσας θα βράσουν», έγραψε.  «Όταν η Ρόδος και η Γένοβα θα λιμοκτονήσουν, ο ντόπιος λαός για να τα κόψει θα κοπιάσει».

Κάτι που δείχνει να επαληθεύεται καθώς πρόσφατες έρευνες αναφέρουν ότι πολλά από τα πιο διαδεδομένα είδη ψαριών θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την εξαφάνιση ως άμεσο αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής που θερμαίνει, τους ωκεανούς της Γης.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ φλέγεται

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι το 2023 θα δει «ουράνια φωτιά στο βασιλικό οικοδόμημα». Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένας μετεωρίτης κατευθύνεται προς το παλάτι του Μπάκιγχαμ, κάνοντας το στάχτη.

Σε μια μεταφορική ερμηνεία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν μια αποκαλυπτική σειρά στο Netflix που περιγράφει λεπτομερώς τις σκοτεινές πράξεις που φέρονται να διαπράχθηκαν εις βάρος τους από το στέμμα, γκρεμίζουν τη φήμη της βασιλικής οικογένειας.

Άνθρωποι κανίβαλοι από την πείνα

Ο Νοστράδαμος έχει μια ζοφερή πρόβλεψη για τον κόσμο σε μια περίοδο ανόδου των τιμών των τροφίμων. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να λαμβάνουν απεγνωσμένα μέτρα για να επιβιώσουν, συμπεριλαμβανομένης της καταφυγής στον κανιβαλισμό.

«Δεν υπάρχουν ηγούμενοι, μοναχοί, αρχάριοι για να μάθουν το μέλι θα κοστίζει πολύ περισσότερο από το κερί», είπε. «Τόσο ψηλά θα ανέβει το σιτάρι, που ο άνθρωπος θα τρώει τον συνάνθρωπό του».

Νέος Πάπας

Ένας νέος Πάπας που θα διαδεχθεί τον Φραγκίσκο είναι μεταξύ των προβλέψεων που έκανε ο Νοστράδαμος για το 2023.

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα είναι ο τελευταίος αληθινός Πάπας και ο ποντίφικας που θα πάρει τη θέση του θα δημιουργήσει σκάνδαλο, είπε ο μυστικιστής Γάλλος.

«Στον τελευταίο διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας, θα υπάρχει ο Πέτρος ο Ρωμαίος, ο οποίος θα θρέψει το ποίμνιό του μέσα σε πολλές θλίψεις, μετά τις οποίες η επτά λοφώδης πόλη θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους. Το τέλος».

Προσγείωση στον Άρη

Ο Νοστράδαμος ανέφερε για ένα «φως στον Άρη που πέφτει» στο βιβλίο των προφητειών του. Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί από το γεγονός ότι ο πλανήτης κινείται προς τα πίσω στον ουρανό λόγω της ανάδρομης κίνησης. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να αναφέρεται στις προσπάθειες της ανθρωπότητας (ή κυρίως του Έλον Μασκ), να κατοικήσει τον πλανήτη.

Κοινωνική επανάσταση

Με την τρέχουσα ενεργειακή κρίση και την υπερθέρμανση του πλανήτη, οι κοινωνικές αναταραχές θα μπορούσαν να αυξηθούν περαιτέρω το 2023.

«Αργότερα και γρήγορα θα δείτε μεγάλες αλλαγές να γίνονται, φρικτές, με εκδίκηση», προέβλεψε ο Νοστράδαμος. «Η τρομπέτα σείεται με διχόνοια. Μια συμφωνία που χάθηκε, σήκοντας ή σηκώνοντας; το πρόσωπο στον ουρανό, το ματωμένο στόμα θα κολυμπήσει με αίμα· το πρόσωπο που έχει αλειφθεί με γάλα και μέλι κείτεται στη γη».

Αυτή η πρόβλεψη μπορεί να ερμηνευθεί ως μια πιθανή εξέγερση κατά των πλουσίων καθώς οι λαοί αναλαμβάνουν δράση απέναντι στην επιδείνωση της οικονομίας και την αυξανόμενη φτώχεια.

Με πληροφορίες από New York Post, Τhe Sun