ΗΠΑ: Γερουσιαστής ψήφισε ημίγυμνος από το κρεβάτι του και έγινε viral (βίντεο) Γέλιο προκάλεσε και το παιδικό φόντο που συνόδευσε
11 months, 16 days ago
6

Ένας γερουσιαστής στη Μινεσότα των ΗΠΑ εμφανίστηκε γυμνόστηθος κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ψηφοφορίας και έγινε viral.

Εποχές…πανδημίας θύμισε ένα αστείο σκηνικό στις ΗΠΑ όταν ένας γερουσιαστής της πολιτείας της Μινεσότα καταγράφηκε από την κάμερα του Zoom να ψηφίζει χωρίς μπλούζα κατά τη διάρκεια μιας νομοθετικής συνεδρίασης το πρωί της Δευτέρας.

Η αξιοπερίεργη επίδειξη του γερουσιαστή Κάλβιν Μπαρ έγινε αμέσως viral – παρόλο που η κάμερα που κατέγραψε τη στιγμή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Νομοθετικής Επιτροπής Ελέγχου έκλεισε γρήγορα αφού ο γερουσιαστής ψήφισε «ναι» μάλλον από το κρεβάτι του.

Ταυτόχρονα γέλιο προκάλεσε και το παιδικό φόντο που συνόδευσε την «προκλητική» του παρουσία.

«Αυτό το βίντεο κλιπ ήταν η χαρά ολόκληρης της ημέρας μου», έγραψε στο Twitter ένας χρήστης, ενώ πολλοί άλλοι έσπευσαν να κάνουν αστεία με την ξεκαρδιστική στιγμή.

Δείτε τον γερουσιαστή να ψηφίζει ημίγυμνος

 

 pronews.gr

Ο Μπαρ υπηρετεί την πρώτη του θητεία στην πολιτειακή γερουσία, αφού υπηρέτησε στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Μινεσότα για έξι χρόνια.