ΗΠΑ: Σάλος με το λογότυπο του pornhub στον αέρα του CNN – Ήταν αλήθεια;
3 years, 4 months ago
6

Σε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ξαφνικά το λογότυπο του πορνογραφικού ιστότοπου εμφανίζεται πάνω από τον εκλογικό χάρτη του καναλιού

Καθώς τα αποτελέσματα των εκλογών στις ΗΠΑ συνεχίζουν να εξελίσσονται και η αγωνία να κορυφώνεται, έντονη αμηχανία έπληξε για δύο παρουσιαστές του CNN, όταν διαπίστωσαν ότι στην οθόνη τους είχε ξεμείνει το Pornhub, προφανώς από κάποιον… «μερακλή» στο μάστερ κοντρόλ που παρακολουθώντας το, ξέχασε να το κατεβάσει και βγήκε στον «αέρα», μαζί με τα αποτελέσματα της πολιτείας του Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια. Το στιγμιότυπο έγινε viral σε χρόνο μηδέν ξεπερνώντας τις 5 εκατομμύρια προβολές!

Το βίντεο  δείχνει τον επικεφαλής πολιτικό ανταποκριτή του CNN Τζον Κινγκ  να μιλάει για την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους στην Πολιτεία της Τζόρτζια, όταν ξαφνικά το λογότυπο του πορνογραφικού ιστότοπου εμφανίζεται πάνω από τον εκλογικό χάρτη του καναλιού.

Ο αποσβολωμένος Κινγκ φαίνεται να αλλάζει σβέλτα την εικόνα απομακρύνοντας το λογότυπο με το χέρι του και να συνεχίζει να διαβάζει την κάρτα του.  Μόλις το βίντεο έφτασε στο Twitter, κοινοποιήθηκε γρήγορα από δεκάδες χιλιάδες σοκαρισμένους αλλά και ξεκαρδισμένους στα γέλια τηλεθεατές. «Αυτό είναι το αποκορύφωμα των εκλογών και ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί εδώ την αντίδραση του Τζον Κινγκ», σχολίασε κάποιος.  «Η πλάγια ματιά που ρίχνει τα σπάει, αλλά το ψαχούλεμα στην τσέπη του με αποτελείωσε», συμπλήρωνε ένας άλλος. «Μετά από όλη τη λαμπρή δουλειά που έκανε αυτήν την εβδομάδα, η στιγμή του  Τζον Κινγκ με το Porn Hub μπορεί να είναι το GIF για το οποίο θα τον  θυμούνται», έγραψε ένας τρίτος την ώρα που πολλοί συμφωνούσαν πως: «Ίσως  κάπως έτσι καταφέρνουν να παραμένουν σε… τόσο μεγάλη εγρήγορση». Το βίντεο έγινε πιστευτό από όλους και αναπαράχθηκε ακόμα κι από τον διάσημο παρουσιαστή της Βρετανίας, Πιρς Μόργκαν.

Αλλά παρόλο που το βιντεάκι  προκάλεσε πολύ ενθουσιασμό, η φαινομενική εμφάνιση του λογότυπου του PornHub στην οθόνη της εκπομπής αποκαλύφθηκε αργότερα ότι ήταν φάρσα. Μόλις έγινε γνωστό πως ήταν ψεύτικο, πολλοί χρήστες του διαδικτύου έγιναν έξαλλοι σχολιάζοντας: «Θεωρώ ενοχλητικό ότι κάποιοι διαδίδουν ψεύτικα βίντεο κατά τη διάρκεια  της πιο σημαντικής καταμέτρησης ψήφων στην ιστορία!» – «Απαξιώνετε  τους δημοσιογράφους ενώ προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Κόφτε  το, είναι εξαιρετικά αηδιαστικό!!!!»

Ο δημοσιογράφος του CNN  Τζον Κινγκ έχει προσελκύσει πολύ την  προσοχή  του κόσμου αυτή την εβδομάδα με τους θεατές να επαινούν την ατελείωτη κάλυψη, την  άρτια επεξήγηση και την ανάλυση της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων των εκλογών ανά Πολιτεία, περιφέρεια, κομητεία ακόμη, ακόμη κι ανά γειτονιά.  Την Πέμπτη ο Κινγκ παραδέχθηκε ότι είχε κοιμηθεί μόλις έξι ώρες μέσα σε  τρεις ημέρες καθώς ηγείται  διαρκώς της ενημέρωσης του καναλιού αναφορικά με την επική πολιτική μάχη. «Ημουν στον αέρα δώδεκα με δεκατέσσερις ώρες τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη», δήλωσε ο Κινγκ στους Los Angeles Times την περασμένη Πέμπτη.  «Την Τρίτη κοιμήθηκα 2,5 ώρες και την Τετάρτη  τέσσερις.  Χαίρομαι να κάνω ό,τι μπορώ…». Ό,τι μπορούν κάνουν και κάποιοι άλλοι απλώς για να τρολάρουν…