Κρήτη: Κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από… επίθεση γάτων
26 days ago
6

Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να απωθήσει τις μαινόμενες γάτες

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η βόλτα το απόγευμα της Κυριακής, για έναν κάτοικο από το Ηράκλειο, καθώς δέχθηκε επίθεση από… γάτες, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στο παρκάκι που βρίσκεται στη Θερίσσου, όπου ο άνδρας περπατούσε αμέριμνος με το μικρό σκυλάκι του, όταν μέσα από τα χόρτα ξεπήδησαν τρεις γάτες και τους όρμησαν χωρίς εκείνος να προλάβει να αντιδράσει.

Ο άτυχος Ηρακλειώτης προσπάθησε να απωθήσει τις μαινόμενες γάτες ωστόσο πρόλαβαν και του κατάφεραν πολλαπλά δαγκώματα στο πόδι.

Στο νοσοκομείο

Αιμόφυρτος μετέβη στο ΠΑΓΝΗ για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες και να εξετάσουν οι γιατροί τα τραύματα αφού υπήρχε ο φόβος της μόλυνσης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στο κρητικό μέσο, επικοινώνησε με την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός αλλά οι αστυνομικοί δήλωσαν αδυναμία να επέμβουν και τον παρέπεμψαν στον Δήμο.

Όπως του είπαν άλλοι περίοικοι κι άλλες φορές έχει ειδοποιηθεί η Δημοτική Αστυνομία αλλά και ο Δήμος αλλά έχουν αδιαφορήσει, την ώρα που οι γάτες είναι ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών που παίζουν στο πάρκο αλλά και των περαστικών ενώ έχουν προκαλέσει και ζημιές σε περίπτερο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες τις γάτες φροντίζει μια γυναίκα στην οποία είχαν γίνει συστάσεις.

in.gr