Μάνα Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Το παιδί μου δεν πείραξε κανέναν, τη σημαία ήθελε να σηκώσει»
3 years, 4 months ago
6

Σε μια ακόμη σπαρακτική εξομολόγηση, για το δράμα που βιώνει και για τον άδικο χαμό του γιου της, προχώρησε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία όταν σήκωσε το ανάστημα του και ζήτησε για πολλοστή φορά να μην παραβιάζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

“Έχουμε πληγή μεγάλη. Έφυγε άδικα το παιδί μας” είπε χαρακτηριστικά. “Το πολιτικό σύστημα είναι σιωπηλό. Γιατί άραγε; Αφού είμαστε Έλληνες πολίτες. Έλληνας πολίτης το παιδί μου, ο λεβέντης μου. Πάλευε για τα ιδανικά μας, για το έθνος μας, για τη σημαία. Γιατί να μη μιλήσουν να πουν δυο λόγια; Περιμένω από τον κ. Μητσοτάκη. Είμαι χαροκαμένη μάνα και περιμένω πολλά για το παιδί μου” ανέφερε η κ. Κατσίφα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Focus.

Οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ιωάννης και Βασιλική

“Ο Κωνσταντίνος μου είναι το αστέρι όλων των Ελλήνων”

Η Βασιλική Κατσίφα επιμένει να ζητάει δικαίωση για τον θάνατο του παιδιού της. “Γιατί να το δολοφονήσουν το παιδί μου; Γιατί δεν βγήκαν να πουν δυο λόγια; Αυτό με κάνει να φωνάζω, γιατί έχω πληγή μέσα μου. Το πόρισμα που είναι; Τί θα πουν οι αλήτες; Θέλω να βγάλουν τις κάμερες που έχουν στα καπέλα. Από εκεί θα καταλάβουν όλοι. Να μη κρύβονται, όσο και να κρύβονται, η αλήθεια θα βγει. Θα πληρώσουν το τίμημά τους. Δεν θα τους αφήσουμε έτσι ανέφερε και πρόσθεσε Ο Κωνσταντίνος μου ζει. Είναι ένας λεβέντης, ένα αστέρι της Βορείου Ηπείρου και όλων των Ελλήνων που μας κοιτά από τον ουρανό”.

“Το παιδί μου βοηθούσε όλο το χωριό χωρίς να πάρει δεκάρα”

“Το παιδί μου δεν έκανε τίποτα. Δεν πείραξε κανέναν. Μπορούσε να σκοτώσει. Δοξάζω το Θεό που δεν σκότωσε, γιατί είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Το παιδί μου αγαπούσε τη θρησκεία. Είχε χρυσά χέρια, βοηθούσε όλο το χωριό χωρίς να πάρει δεκάρα” ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κατσίφα.

Η Βασιλική Κατσίφα σημείωσε ότι δέχεται την αλληλεγγύη χιλιάδων μανάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Χιλιάδες μανάδες με παίρνουν τηλέφωνο από παντού. Από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά, Γερμανία και από όλη την Ελλάδα. Όλοι για τον λεβέντη μου” ανέφερε.

Πηγή: thestival