Νατάσα Καραμανλή: Το νέο ιατρικό της επίτευγμά που θα βοηθήσει πολλές γυναίκες και την κάνει να νιώθει περήφανη
3 years, 9 months ago
6

Η Νατάσα Καραμανλή εμφανώς κουρασμένη και ταυτόχρονα χαρούμενη για το νέο της επίτευγμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μετά από ένα πολύωρο και πετυχημένο χειρουργείο ασθενούς.

Νατάσα Καραμανλή: Χειρούργησε με μια νέα επαναστατική μέθοδο αποκατάστασης μαστού

Ειδικότερα, η σύζυγος του τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, βρίσκεται στην Γερμανία, όπου μαζί με τον καθηγητή Stefan Paepke, χειρούργησε με μια νέα επαναστατική μέθοδο αποκατάστασης μαστού, για γυναίκες που έχουν χάσει το στήθος του μετά από μαστεκτομή.

Η γιατρός βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο Μόναχο και συγκεκριμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου εκπαιδεύεται σε νέες τεχνικές αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή.

Νατάσα Καραμανλή: Η νέα μέθοδος θα βοηθήσει πολλές γυναίκες να έχουν ένα όμορφο στήθος μετά τη μαστεκτομή

Περήφανη για το νέο ιατρικό της επίτευγμα, η Νατάσα Καραμανλή πόζαρε με τον καθηγητή, ενημερώνοντας για τη νέα μέθοδο που θα βοηθήσει πολλές γυναίκες να έχουν ένα όμορφο στήθος μετά την περιπέτεια τους με τον καρκίνο.

“Μετά από πολλές ώρες χειρουργείο με τον καθηγητή Dr Stefan Paepke, Women’s Health Clinic, Klinikum Rect der Isar, Technical University of Munich”, ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία τους.

[enimerotiko.gr]